Έδειραν μέχρι θανάτου χριστιανό συμμαθητή τους γιατί ήπιε νερό από το ίδιο ποτήρι!

Όταν έχεις να κάνεις με ρατσιστές μέχρι το κόκκαλο δεν είναι παράλογο να σε κυνηγούν εσένα όταν μιλήσεις ρατσιστικά; Το οξύμωρο του πολιτισμού της χεστρας δεν είναι τυχαία στημένο …οι νόμοι επιλέχθηκαν κατάλληλα ώστε η αδικία τους να δημιουργήσει σύντομα την έκρηξη ! Έχουν σκιαγραφήσει τα χαρακτηριστικά των λαών , της πίστης , της υπομονής …ΟΛΑ…και απλά περιμένουν η καταπίεση και η αδικία να κάνει την δουλειά τους ..η οποία είναι μόνο μια …Τάξη μέσα στο χάος …συγκομιδή ..ώστε και πάλι οι ίδιοι να «σώσουν» και να διορθώσουν τα «λάθη» των ανθρώπων !

Την ειδηση την ειδαμε στο πρωτο θεμα …

Αδιανόητη βία μεταξύ 17χρονων παιδιών – Παρών ο δάσκαλος των παιδιών, που δεν επενέβη γιατί ισχυρίζεται πως διάβαζε εφημερίδα και δεν είδε τίποτα

Μέχρι θανάτου χτύπησαν έναν χριστιανό συμμαθητή τους μουσουλμάνοι μαθητές σε σχολείο του Πακιστάν γιατί τους εξόργισε όταν ήπιε από το ίδιο ποτήρι με έναν από αυτούς νερό.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Βεχάρι της Πουντζάμπ του Πακιστάν και θύμα είναι ο 17χρονος Σαρούν Μασίχ, ο οποίος μάλιστα φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο μόλις για τέσσερις ημέρες.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός πως όταν συνέβη ο ειδεχθής ξυλοδαρμός, ήταν παρών ο δάσκαλος των παιδιών, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν είδε τίποτα γιατί… διάβαζε εφημερίδα!

Πρόκειται για ένα ιδιωτικό σχολείο του Πακιστάν και οι γονείς του Σαρούν μάζευαν χρήματα πολύ καιρό ώστε να κατορθώσουν να στείλουν το παιδί τους εκεί, ώστε να λάβει την καλύτερη δυνατή μόρφωση…

Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε θύμα bullying από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του εκεί, εξαιτίας του γεγονότος πως ήταν χριστιανός. Ένας συμμαθητής του μάλιστα φέρεται να του είχε πει: «Είσαι χριστιανός, μην τολμήσεις να καθίσεις μαζί μας, αν θέλεις την ζωή σου»!
πηγή

Leave A Comment