Ένα 9χρονο παιδί συγκινεί το κόσμο και κάνει κάτι που οι μεγάλοι το έχουν ξεχάσει (Φωτογραφίες)

December 2, 2017
306 Views

Ένα 9χρονο αγόρι από την Αυστραλία μακραίνει τα ξανθά μαλλιά του. Ο Baird Garrett, από την παραθαλάσσια πόλη Onslow, στη Δυτική Αυστραλία, έχει γίνει διάσημος με τις απίστευτα μακριές του μπούκλες, τις οποίες μακραίνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο νεαρός μεγαλώνει τα μαλλιά του τα τελευταία δύο χρόνια και σχεδιάζει να τα κόψει το Σεπτέμβριο του 2018 για να κάνει περούκες για παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους λόγω ασθενειών όπως ο καρκίνος. Ο κόσμος τον σταματούσε για μία selfie με το εντυπωσιακό μαλλί του, γι’ αυτό ο Baird αποφάσισε να αρχίσει να χρεώνει την κάθε φωτογραφία.

Δείτε τις φωτογραφίες

O νεαρός χρεώνει 5 δολάρια για μία selfie με σκοπό να συγκεντρώσει $24.000 για μία φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά.

“Έχω αποφασίσει να μακρύνω τα μαλλιά μου και να συγκεντρώσω χρήματα για την Variety – μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά,” γράφει ο Baird στη σελίδα που δημιούργησε για τη συγκέντρωση των χρημάτων.

“Μακραίνω τα μαλλιά μου εδώ και δυόμισι χρόνια.”

“Οι άνθρωποι με ξέρουν εξαιτίας των μαλλιών μου – αυτό είναι το σήμα κατατεθέν μου! Παρακαλώ βοηθήστε με να συγκεντρώσω $24.000 για να στηρίξουμε τα παιδιά και να τους φτιάξουμε περούκες.”

Ενώ ο εννιάχρονος έχει και μερικά άσχημα σχόλια, η μητέρα του Renee δήλωσε ότι αυτά είναι που τον έκαναν πιο “δυνατό.”

“Δεν δίνει σημασία. Γενικά λέει στα παιδιά ότι είναι ένα στυλ που έχει μόλις υιοθετήσει και ότι κερδίζει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς με αυτό,” είπε η μητέρα του στο The West Australian.

Δείτε την συνέχεια του άρθρου!

Leave A Comment