Έφαγε τα λεφτά σε γούστα η διοίκηση του Νοσοκομείου και τώρα ακυρώνουν τις χημειοθεραπείες σε ασθενείς στο Αττικό Νοσοκομείο αφήνοντάς τους στο έλεος

H χώρα κατάντησε ένα τσιφλίκι πο κάνει ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει και κανένας ποτέ δεν έχει ευθύνες. Θύματα μικροπολιτικών παιχνιδιών έπεσαν και πάλι οι καρκινοπαθής που έχουν κλεισμένα ραντεβού εδώ και πολλούς μήνες στο ΑΤΤΙΚΟ περιμένοντας μία ελπίδα ζωής.

Η διοίκηση του νοσοκομείου έφαγε τα λεφτά σε τραπέζια και διάφορα άλλες εκδηλώσεις και σήμερα δεν υπάρχουν κονδύλια στα αποθεματικά των ταμείων του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να ακυρόνονται οι χημειοθεραπείες σε ασθενείς λόγο έλλειψης φαρμάκων όπως αναφέρουν οι ίδιοι.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην χώρα μας αλλά ποτέ κανείς δεν έχει επιπτώσεις για την απίστευτη αυτή κατάσταση.

Μάλιστα η διοίκηση του νοσοκομείου είχε το θράσος να βγάλει και ανακοίνωση με την οποία παραδέχεται ότι τελείωσαν τα λεφτά από λάθος διαχείριση, ωστόσο όμως ζητάει έξτρα κονδύλια και επιρίπτει την ευθύνη στην κυβέρνηση.

Δυστυχώς εμείς συνειδητοποιούμε ότι οι πολίτες αυτής της χώρας θα είναι αιώνια έρμαια μερικών βυσμάτων που κατάντησαν την χώρα σε αυτό το χάλι.

Leave A Comment