Έχασε την σπιταρόνα του ο Αιμίλιος Λιάτσος σε πλειστηριασμό

Ακόμα και ο μεγαλοδημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος μπήκε στην μέγγενη των πλειστηριασμών. Την Τετάρτη η Τράπεζα Πειραιώς αγόρασε και επισήμως πλέον την βίλα της Αθηνάς Καραλή έναντι 1,5 εκατομμυρίων σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό ενώ το ακίνητο σύμφωνα με εκτιμητές άγγιζε πραγματική αξία 5,5 εκατομμύρια ευρώ,
Το υπερπολυτελέστατο σπίτι είναι δυόροφο και βρίσκετε στον Ωρωπό και έχει πισίνα 112τμ και γήπεδο τένις 600τμ. Το υπόγειο είναι 293 τ.μ., το ισόγειο 210 τ.μ. και ο πρώτος όροφος έχει επιφάνεια 144 τ.μ.

Εντύπωση μας κάνει το γεγονός ότι πλέον το σύστημα της Ελλάδας και τα κοράκια του αρχίζει και στριμώχνει μεγαλοδημοσιογράφους που μέχρι εχθές εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους. Ωστόσο εμείς από την μεριά μας έχουμε πάντα τις επιφυλάξεις διότι δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μία τέτοια κίνηση και θα θέλαμε να δούμε αν οι τράπεζες θα κινηθούν με την ίδια αυστηρότητα και σε άλλους δημοσιογράφους που χρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι εκτός από τα τηλεοπτικά δρώμενα εδώ και αρκετά χρόνια και μπορεί να τον έχει εξοστρακίσει το σύστημα με αποτέλεσμα πλέον να βρέθηκε ο ίδιος ως θύμα κανιβαλισμού.

Περιμένουμε τις απόψεις σας….

Δείτε την συνέχεια του άρθρου!

Leave A Comment