Αν καπνίζεις αξίζει να δεις αυτό το βίντεο και να αποφασίσεις αν θες να το συνεχίσεις (Βιντεο)

Η Αμάντα Έλερ αποφάσισε να σοκάρει το διαδίκτυο ανεβάζοντας ένα ωμό βίντεο δείχνοντας την γυμνή αλήθεια σε όλους τους καπνιστές και μη. Η Νοσοκόμα από την Βόρεια Καρολίνα τοποθέτησε σε ένα χειρουργικό τραπέζι δύο πνεύμονες αρσενικού φύλου, ηλικίας 55 και 57 ετών αντίστοιχα και πραγματοποίησε μία γραφική σύγκριση.

Οι υγιείς πνεύμονες είναι αυτοί που είναι κατακόκκινοι ενώ οι μαύροι είναι ενός καπνιστή ο οποίος κάπνιζε επί 30 χρόνια ένα πακέτο την ημέρα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί οι πνεύμονες του καπνιστή δεν έχουν την δυνατότητα να κρατούν το αέρα και να οξυγονώνουν καλά τον οργανισμό με αποτέλεσμα ο οργανισμός του καπνιστή να είναι πολύ πιο ευάλωτος σε ασθένειες. Επίσης οι πνεύμονες του καπνιστή όπως βλέπετε δεν έχουν καμία ελαστικότητα με αποτέλεσμα ο οργανισμός αυτού να λαχανιάζει και να μην έχει καθόλου φυσική κατάσταση σε αντίθεση με του υγιείς πνεύμονες του συνομήλικου του.

Για την ιστορία και θέλοντας να προλάβουμε όλους εκείνους του καπνιστές που θα δουν το βίντεο και αρέσκονται να εθελοτυφλούν, και θα σχολιάσουν με περίσσια ειρωνεία “ότι είτε είσαι καπνιστής είτε όχι πάλι μπορεί να αποβιώσεις και ο καρκίνος του πνεύμονα δεν έχει καμία σημασία με το κάπνισμα, θέλουμε να σημειώσουμε ότι η αιτία θανάτου του ανθρώπου με τους μαύρους πνεύμονες ήταν καρκίνος του πνεύμονα και μάλιστα ήταν τόσο ταχύτατη η ανάπτυξή του που προκάλεσε τον θάνατο του ανθρώπου μέσα σε 3 μήνες. Ενώ ο άνθρωπος με του υγιείς πνεύμονες απεβίωσε από τροχαίο δυστύχημα.

Να σημειώσουμε ότι αν σε περίπτωση κάποιος κόψει το κάπνισμα πριν τα 40 έτη του ακόμα και αν είναι 20 χρόνια καπνιστής μειώνει κατά 90% την πιθανότητα θανάτου από αιτίες που σχετίζονται με αυτό.

Αν είστε καπνιστής το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε όλους αυτούς που σας αγαπάνε, και να δείτε για λίγο πως θα ήταν η ζωή τους αν εσείς αύριο είχατε προσβληθεί από κάποια ασθένεια που προκαλεί το κάπνισμα  και αν αξίζει να το συνεχίσετε; Αν πάλι είστε γονιός, παιδί , σύζυγος, μητέρα,…. κάποιου φανατικού καπνιστή απλά φροντίστε να δει το βίντεο και δείξτε του το βίντεο.

Leave A Comment