Από τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ στο Survivor 2: Ποιον πρώην ποδοσφαιριστή πασχίζει να «κλείσει» ο ΣΚΑΪ;

November 14, 2017
416 Views

Το πέρασμα του από το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχει ξεχαστεί από τους φίλους των «αιωνίων».

Ο λόγος ασφαλώς για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με τη μετακίνησή του από την Παιανία στον Πειραιά να γίνεται πραγματικό θρίλερ.

Ο ΣΚΑΪ -όπως έχει φανεί από τις πρώτες κινήσεις του- προσπαθεί να κλείσει για το Survivor 2 πρόσωπα που θα κάνουν τη διαφορά κυρίως στην ομάδα των Διασήμων.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα σύμφωνα με την παραγωγή του παιχνιδιού είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο οποίος πληροί όλες τις προδιαγραφές. Είναι νέος, ωραίος, κάνει γκελ στο γυναικείο κοινό και οι άνδρες τηλεθεατές ή τον συμπαθούν ή… λατρεύουν να τον μισούν.

Και φυσικά είναι από την Κύπρο που όλοι ξέρουν τι δύναμη έχει στα ελληνικά reality και το πόσο ενεργά συμμετέχει το κοινό της σε αυτά.

Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ ήρθαν σε επαφή με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου και του πρότειναν να μπει στο Survivor 2, εξηγώντας του ότι και για τον ίδιο θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να επιστρέψει στον… αφρό της δημοσιότητας.

Η πρώτη κρούση που έγινε δεν είχε αποτέλεσμα καθώς ο Κωνσταντίνου απάντησε ότι επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα (ειδικά φέτος που το παιχνίδι θα διαρκέσει 6 ολόκληρους μήνες).

Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψουν με νέα κρούση, μέχρι να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο «ναι» ενός παίκτη, που είναι σίγουρο ότι αν μπει στο παιχνίδι θα κάνει τη διαφορά.

Κρούση έγινε και σε έναν ακόμα πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον επίσης Κύπριο, Γιαννάκη Οκκά, ο οποίος, όμως, είναι η εναλλακτική. Ο πρώτος στόχος ήταν και είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου…
dailymedia.gr

Δείτε την συνέχεια του άρθρου!

Leave A Comment