Αυτή είναι η 44 μητέρα Ειρήνη Λαγουδάκη που βρέθηκε καμένη και δολοφονημένη στο Αγρίνιο

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε η 44 μητέρα από την Αιτωλοκαρνανία. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η άτυχη Ειρήνη είχε άγρια τραύματα που δείχνουν μία βίαιη αφαίρεση της ζωής της και πολλά εγκαύματα, γεγονός που δείχνει ότι ο δράστης ήθελε να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Το πτώμα της 44μητέρας βρέθηκε σε ένα χωράφι από ένα εκπαιδευμένο σκυλί της ΕΚΑΜ ενώ η ίδια αγνοούνταν από το μεσημέρι του Σαββάτου από που είχε φύγει παίρνοντας μαζί της το κινητό της αλλά χωρίς να δώσει κανένα σήμα κινδύνου.

Για τον εντοπισμό της είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ομάδας Διάσωσης Μεσολογγίου, ενώ έρευνες γίνονταν και στη θάλασσα με σωστική λέμβο, αλλά και από αέρος από τμήμα εναέριας επιτήρησης της αερολέσχης Μεσολογγίου.

Δείτε την Ειρήνη Λαγούδη στην παρακάτω φωτογραφία, που δημοσιοποίησε η τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR.

Οι αρχές πραγματοποιούν μεγάλη έρευνα για να βρεθεί ο δράστης του άγριου γονικού με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του.

Δείτε την φωτογραφία της άτυχης μητέρας…

Δείτε την συνέχεια του άρθρου!

Leave A Comment