Αυτοί κυβερνούν τους δρόμους – Άγριο ξύλο σε δικυκλιστή από οδηγό ταξί (Βίντεο)

Επίδειξη του πολιτισμικού επιπέδου έκανε ένας οδηγός ταξί μπροστά στους συναδέλφους του στο κέντρο της Αθήνας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ταξιτζής, που βρισκόταν στην πιάτσα της οδού Φιλελλήνων, επιχείρησε να βγει χωρίς να έχεις ανάψει φλάς και την ώρα που υπήρχε έντονη διέλευση ενώ βρισκόταν στην μέση της ουράς των ταξί, εκείνη την ώρα ο οδηγός του δικύκλου προσπαθούσε να στρίψει προς την οδό Μητροπόλεως.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο οδηγός ταξί ακούγοντας το έντονο κορνάρισμα του δικυκλιστή αποφάσισε να βγει έξω και να σταματήσει τον σταματήσει εντελώς χτυπώντας τον και ρίχνοντάς στον στο έδαφος βίαια.

Την στιγμή που ο οδηγός ταξί έκανε επίδειξη της δύναμής του όλοι οι συνάδελφοί του που βρισκόταν στο σημείο όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα αλλά χάζευαν το θέαμα μέχρι να επέμβουν οι πολίτες που βρισκόταν στο σημείο.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη κατηγορίας επαγγελματιών ανάγκασε την uber να εγκαταλείψει την επένδυσή της στην χώρα μας δίνοντας δουλειά σε τουλάχιστον 10.000 Έλληνες σε όλη την Ελλάδα για τον πρώτο χρόνο με το πρόσχημα ότι δεν είναι επαγγελματίες οδηγοί και δεν έχουν τις γνώσεις που χρειάζονται για την ασφάλεια των μετακινήσεων των πολιτών.

Να χαιρόμαστε την παιδεία μας και τον σύγχρονο πολιτισμός μας….

Δείτε το βίντεο.

Leave A Comment