Αυτός μας «έσωσε» μας χρέωσε 300 δις και Πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ – Επίσης νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική εδώ και 3 μήνες χωρίς να πληρώσει φράγκο και θα πάρει αποζημίωση πάνω από 2 εκατομμύρια

July 17, 2017
773 Views

Την ώρα που ο ελληνικός λαός «θυσιάζεται» πληρώνοντας φόρους και χαράτσια, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι αυτός ο πρώην ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φορολογείται ελάχιστα για τα εισοδήματα του.

Το φυσικό σκεύασμα που δημιουργήθηκε από 16ετή πανεπιστημιακή έρευνα και αφήνει άφωνους του άντρες με τα αποτελέσματά του και τον χώρο των ακατάλληλων ταινιών χαρίζει δυνατό ανδρισμό και με μεγάλη διάρκεια χωρίς καμία χημική ουσία!

Τα εκκαθαριστικά της εφορίας που φέρνει στη δημοσιότητα το Παρόν, αποδεικνύουν ότι ο κ. Παπαδήμος, από το 2004 έως το 2011 εισέπραξε ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, συνολικά 2.238.484,09 ευρώ και πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ.

Βέβαια νομίμως ο κ. Παπαδήμος δεν πληρώνει φόρο καθώς η Ε.Ε. έχει θεσπίσει για τους υπαλλήλους της Ε.Ε. οι αποδοχές τους να είναι αφορολόγητες.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, εκτός των άλλων ως ακαδημαϊκός, για έξοδα παραστάσεως παίρνει 1.400 ευρώ το μήνα που είναι κι αυτά αφορολόγητα.

Το βιολογικό φυσικό προϊόν αδυνατίσματος που κάνει τους πάντες να παραμιλάνε και κάνει το σώμα σας να χάνει άμεσα κιλά μέχρι και 3 την εβδομάδα και φτιάχνετε για τον κάθε χρήστη ξεχωριστά…

Loading...