Δημόσιο ξεφτίλισμα για τον πολιτικό απατεώνα Πάνο Καμμένο τα δήθεν απόρρητων εγγράφων και πρακτόρων από την MIT (Αποδείξεις)

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ισχυρίστηκε πως οι αποκαλύψεις για τη Σαουδική Αραβία (υπόθεση πώλησης βλημάτων) έγιναν σε συνεργασία με καταζητούμενο πράκτορα της ΜΙΤ. Τελικά όμως, ποιος είναι αυτός που δημοσιοποίησε το συγκεκριμένο «απόρρητο» έγγραφο;

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ανάρτησε μέσω twitter (11:03 π.μ. – 26 Νοε 2017) δημοσίευμα του olympia.gr. Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, που υιοθετεί ο κύριος Υπουργός, οι αποκαλύψεις για το ζήτημα της πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, έγιναν με συνεργασία καταζητούμενου «πράκτορα» της ΜΙΤ.

Δείτε παρακάτω την ξεφτίλα που υπέστη ο Καμμένος

Το δημοσίευμα του olympia.gr γνωστό πλέον ως προπαγανδιστικό site υπέρ του Καμμένου και της Κυβέρνησης… είναι αναδημοσίευση άρθρου από το epikairo.com

Το epikairo.com επικαλείται δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα, που αναφέρει ότι το σχετικό «απόρρητο έγγραφο» έχει διαρρεύσει από ιστοσελίδα (photognomon.blogspot.gr) η οποία δημιουργήθηκε από τον εν λόγω «πράκτορα της ΜΙΤ».

Το τμήμα του άρθρου από το Πρώτο Θέμα που επικαλείται το epikairo.com μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω εικόνα.

Όμως το «απόρρητο έγγραφο» δεν δημοσιεύθηκε αρχικά στο photognomon.blogspot.gr (του πράκτορα του ΜΙΤ) αλλά μια ώρα νωρίτερα, στη σελίδα parapolitika.gr στις 25/11/2016 07:50

Όμως το «απόρρητο» έγγραφο (δείτε το ΕΔΩ) είναι δημοσιευμένο στη σελίδα του Υπουργείου Άμυνας στο παρακάτω λινκ.

http://www.mod.mil.gr/uploads/Dnsi_enimerosis/Pdf/KOINOBOYLEYTIKOS%20ELEGXOS/2017/NOE/1390/D5.pdf

Και για να μην χαθεί ξαφνικά, αποθηκευμένο και στο web.archive.org

Εκτός το παραπάνω, ότι δηλαδή το «απόρρητο έγγραφο» είναι ανεβασμένο στη σελίδα του Υπουργείου Άμυνας, το συγκεκριμένο «απόρρητο έγγραφο» είχε κατατεθεί αρχικά ως συνημμένο σε απάντηση του ίδιου του Υπουργού Πάνου Καμμένου, (7 Νοεμβρίου 2017) στην Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων (ΑΚΕ 954/77//06-11-17) που κατέθεσαν oι βουλευτές κ.κ. Βασίλειος Κικίλιας και Αναστάσιος Δημοσχάκης με θέμα «Πώληση Βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και Αεροπορικών Βομβών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία με Διακρατική Συμφωνία»

Το παραπάνω έγγραφο (απάντηση του ίδιου του Υπουργού Πάνου Καμμένου, (7 Νοεμβρίου 2017) στην Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που κατέθεσαν oι βουλευτές κ.κ. Βασίλειος Κικίλιας και Αναστάσιος Δημοσχάκης) υπάρχει στη σελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο παρακάτω λινκ.

http://www.mod.mil.gr/uploads/Dnsi_enimerosis/Pdf/KOINOBOYLEYTIKOS%20ELEGXOS/2017/NOE/1390/1390.pdf

Και για να μην χαθεί ξαφνικά, αποθηκευμένο και στο web.archive.org

Εκτός από τα παραπάνω, το «απόρρητο έγγραφο» δεν είναι απόρρητο. Το έγγραφο αναγράφει ότι είναι «Περιορισμένης Χρήσης – Κανονικό». Τα διαβαθμισμένα ηλεκτρονικά έγγραφα χαρακτηρίζονται με βάση τη απόφαση 2011/292/ΕΕ όπως ισχύει, ως άκρως απόρρητα (Top Secret), απόρρητα (Secret), εμπιστευτικά (Confidential) και περιορισμένης χρήσης σύμφωνα με το άρθρο 03: Βασικές αρχές ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης εγγράφων

Έτσι το παραπάνω έγγραφο που ισχυρίζονται ότι είναι απόρρητο, τελικά είναι χαρακτηρισμένο με το μικρότερο βαθμό ασφαλείας «Περιορισμένης Χρήσης – Κανονικό».

Συμπεράσματα:
1. Το συγκεκριμένο έγγραφο με αρ. πρωτ. 30789, δεν είναι απόρρητο.
2. Το επίμαχο έγγραφο κατέθεσε ο ίδιος ο υπουργός στις 7 Νοεμβρίου 2017 στην απάντηση του στην Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων, και όπως δείξαμε παραπάνω είναι προσβάσιμο σε οποιονδήποτε από την σελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Έτσι ο ισχυρισμός ότι οι αποκαλύψεις (συγκεκριμένο έγγραφο με Αρ. Πρωτ. 30789) έγιναν σε συνεργασία με τον φερόμενο πράκτορα της ΜΙΤ, καταρρίπτεται που σημαίνει ότι ο Καμμένος λέει ψέματα.

πηγή

Δείτε την συνέχεια του άρθρου!

Leave A Comment