Ετοιμάζονται να πάρουν τα παιδιά από τους «αντιρρησίες γονείς;» – Μάθετε τι έρχεται

November 24, 2017
349 Views

Του Άρη Δημόπουλου

Επιστρέφουν με νέα τους παρέμβαση οι υποστηριχτές των εμβολίων και της κλασσικής ιατρικής, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τον δρόμο των απειλών και αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο σκληρών δράσεων στο μέλλον για τον καθολικό εμβολιασμό όλων των παιδιών.

Πως θα το κάνουν αυτό; Φυσικά δια της βίας, αφού πρώτα προηγηθούν οι αντίστοιχοι…νόμοι σε όλη την Ευρώπη. Σας φαίνεται μήπως τραβηγμένο; Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο:

Ευρωπαίος Επίτροπος Υγείας, ο Λιθουανός Βιτένις Αντριουκάιτις, υπογράμμισε σήμερα την «ηθική ευθύνη» που φέρουν όσοι τάσσονται κατά των εμβολίων και τους κάλεσε «να κάνουν μια βόλτα στα ευρωπαϊκά νεκροταφεία» και «να επισκεφθούν τα παιδιά που ασθένησαν από πολιομυελίτιδα».

«Αυτά τα αντιεμβολιαστικά κινήματα δεν ξέρουν τι κάνουν, δεν ξέρουν τι λένε» είπε ο Αντριουκάτις σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες. «Φέτος, νέοι γονείς έθαψαν το παιδί τους που πέθανε από ιλαρά», συνέχισε, χωρίς να διευκρινίσει σε ποιους αναφέρεται. «Ας πάνε, όσοι διαφωνούν με τα εμβόλια, να επισκεφθούν αυτήν την οικογένεια, να πάνε στον τάφο του παιδιού για να καταλάβουν καλύτερα τι κάνουν», πρόσθεσε.

Σχόλιο el.gr: Τι πιο βολικό από το να βγάλουν ανυπόστατες όλες τις καταγγελίες των αντιρρησιών, «χτυπώντας» στην ηθική πλευρά του θέματος. Βέβαια η επίκληση στο συναίσθημα δεν διαρκεί πολύ, καθώς στη συνέχεια αρχίζει ο ωμός εκβιασμός.

«Θέλω να καλέσω όλα τα κινήματα που τάσσονται κατά των εμβολιασμών να κάνουν μια βόλτα από τα ευρωπαϊκά νεκροταφεία όπου υπάρχουν ακόμη τάφοι ανθρώπων που πέθαναν στις αρχές του 19ου ή τον 18ο αιώνα. Τόσοι πολλοί νέοι πέθαιναν εκείνη την εποχή, τόσα πολλά παιδιά, επειδή δεν υπήρχαν εμβόλια» συνέχισε ο Επίτροπος που έχει σπουδάσει και έχει ασκήσει την ιατρική.

«Αυτά τα κινήματα μας οδηγούν δεκαετίες πίσω, στα χρόνια του σκοταδισμού, αν όχι στη Λίθινη Εποχή» συνέχισε, εκτιμώντας ότι «φέρουν ηθική ευθύνη».

Σχόλιο el.gr: Τα μάθατε; Όσοι έχουν το θάρρος και την ελάχιστη νοημοσύνη να αμφισβητούν κάποιες από τις μεθόδους της κλασσικής χημικής ιατρικής, τότε χαρακτηρίζονται εμμέσως πλην σαφώς ως «σκοταδιστές, γραφικοί, επικίνδυνοι» και άλλα πολλά.

Ο Επίτροπος υπενθύμισε επίσης ότι οι χώρες-μέλη της ΕΕ «έχουν επικυρώσει τη συνθήκη για τα δικαιώματα του παιδιού και οφείλουν να εγγυηθούν την προστασία» των ανηλίκων στο ανώτατο επίπεδο. «Αν οι γονείς τους δεν το καταλαβαίνουν, τότε θα πρέπει να αναλάβουν οι κυβερνήσεις την ευθύνη για την προστασία αυτών των παιδιών και να προστατεύσουν το δικαίωμά τους στη ζωή», προειδοποίησε.

Σχόλιο el.gr: Περνώντας στο πεδίο των απειλών που σας αναφέραμε πιο πάνω, ο Λιθουανός Επίτροπος, μιλώντας εκ μέρους όλης της Ε.Ε., ξεκαθαρίζει πως αν οι γονείς κριθούν αναξιόπιστοι και ίσως ακόμη και επικίνδυνοι για την ανατροφή των παιδιών του, τότε το κράτος (παγκόσμιο κράτος) θα έχει το δικαίωμα να…προστατεύει τα παιδιά αυτά.

Φυσικά για το «καλό» των μικρών παιδιών, θα φτάσει το κράτος μέχρι και να παίρνει την επιμέλεια των παιδιών, καθώς οι «αντιρρησίες γονείς τους» δεν θα είναι σε θέση να αποφασίζουν ορθά για την ίδια τους την υγεία!

πηγή

Δείτε την συνέχεια του άρθρου!

Leave A Comment