Η κρέμα που εξαφανίζει ρυτίδες και σπυράκια σε απίστευτο χρόνο – Σίγουρα οι γυναίκες θα την λατρέψουν

Η αλήθεια είναι ότι σε καμιά γυναίκα δεν αρέσουν τα σημάδια του χρόνου, οι ρυτίδες και τα σπυράκια στο πρόσωπό της.

Ωστόσο υπάρχει μία κρέμα που θα σας κάνει να την λατρέψετε από την πρώτη κιόλας χρήση.

Ο λόγος για την Namleen Rejuvence cream που όχι μόνο έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση, αλλά είναι και μόνιμα χωρίς να χρειάζεται συνεχόμενη και αδιάλειπτη χρήση όπως το 90% των κρεμών που γνωρίζουμε.

Η συγκεκριμένη κρέμα έρχεται από το Βέλγιο και κυκλοφορεί σε περιορισμένες ποσότητες στην χώρα μας χωρίς ακόμα να διατίθεται ευρέως σε όλα τα καταστήματα λόγο της περιορισμένης της παραγωγής.

Η Namleen Rejuvence cream έχει αποτελέσματα που μοιάζουν εξωπραγματικά, με το τελικό αποτέλεσμα να έρχεται σε πολύ λίγες μέρες και χωρίς μάλιστα να περιέχει μέσα βλαβερές χημικές ουσίες που καθιστούν το δέρμα σας και τον οργανισμό σας όμηρο της σύστασής της όπως το μεγαλύτερο ποσοστό καλλυντικών που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η δύναμη και η διαφορά αυτής της εντυπωσιακής σύνθεσης που κατάφερε το κέντρο κοσμητολογίας και κλινικών ερευνών στο Βέλγιο είναι ο εμποτισμός των προβιοτικών και των πρεβιοτικών μαζί με την σύνθεση της κρέμας η οποία δρα σαν να υπάρχει ενσωματωμένη νοημοσύνη μέσα σε αυτή, με την δράση της να γίνεται απόλυτα στοχευμένα σε κάθε δέρμα που εφαρμόζεται ανάλογα με της ανάγκες του.

Η δύναμη των προβιοτικών εξασφαλίζει ένα βαθύ καθαρισμό του δέρματος και δημιουργεί όλες εκείνες της συνθήκες που χρειάζονται να υπάρχουν στο δέρμα μας ώστε να απορροφηθούν τα απαραίτητα υγιή συστατικά ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση της κατάλληλης δράσης στο κατάλληλο σημείο . Τα προβιοτικά είναι οι μικροοργανισμοί που διαθέτουν την δική τους νοημοσύνη με προτεραιότητα την επιβίωση τους, την τροφή τους και την συντήρηση ενός υγιούς βιοφίλμ.

Η μικροχλωρίδα του δέρματος είναι αυτή που κάνει όλη την ζημιά σε μία γυναίκα καταστρέφοντας τα δερματικά κύτταρα, την ελαστίνη, το κολλαγόνο και όλα αυτά τα συστατικά που είναι άκρως απαραίτητα ώστε να διατηρήσουν ένα δέρμα υγιή και φρέσκο. Έτσι λοιπόν τα προβιοτικά εξασφαλίζουν στο δέρμα σας την απόλυτη υγιή μικροχλωρίδα η οποία με την σειρά της απορροφά όλα τα συστατικά εκείνα που είχαν χαθεί από το δέρμα σας.

Η πατέντα της κρέμα Rejuvence έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων εταιρειών στον χώρο της ομορφιάς που θέλουν να την αποκτήσουν κάνοντας αρκετές προσφοράς για εξαγορά.

Η τιμή της αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά είναι στα 45€ και σίγουρα αξίζει μία δοκιμή. Αρκεί να υπάρχουν αποθεματικά μιας και ήδη χιλιάδες γυναίκες στην χώρα μας την έχουν ανακαλύψει ήδη.

Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες και για ενημέρωσή.

Η πρώτη προβιοτική κρέμα αυτή τη στιγμή σε πωλήσεις στην χώρα μας, η οποία δυστυχώς δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε ράφια καταστημάτων και φαρμακείων. Λόγο του εμπάρκου που δέχεται από τις μεγάλες εταιρείες αμορφίας, οι οποίες ουσιαστικά με εκβιαστικές μεθόδους, θέτουν ζήτημα στους καταστηματάρχες που δοκίμασαν να την τοποθετήσουν στα ράφια τους “Ή αυτή ή εμείς”. Το αποτέλεσμα είναι πλέον να πωλείται μόνο μέσω ίντερνετ και μόνο μέσω της Fifthelementland που ήταν και η εταιρεία η οποία πήγε να την εντάξει στην αγορά της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Η Probiotic rejuvence cream της Namleen παράγεται μόνο από το κέντρο κλινικών ερευνών κοσμητολογίας στο Βέλγιο και ο βασικός λόγος που δεν διατίθεται στα καταστήματα και σε μαζική παραγωγή, είναι ο οικονομικός αποκλεισμός που δέχεται από τις μεγάλες εταιρείες

Ας δούμε όμως τι κάνει αυτή η κρέμα και γιατί είναι τόσο αποτελεσματική κατά των ρυτίδων και έχει εντυπωσιακά αντιγηραντικά αποτελέσματα και όχι μόνο.

  1. Εξαφανίζει τις ρυτίδες, σημάδια και ουλές με εμφανή αποτελέσματα από το πρώτο 24ώρο!
  2. Εξαφανίζει άμεσα ακμή και σπυράκια !
  3. Επαναφέρει την λάμψη του δέρματος χαρίζοντας σας έως και 5 τόνους πιο ανοιχτό δέρμα! γυρνώντας τον χρόνο πίσω τουλάχιστον 5 με 10 χρόνια μέσα σε λίγες ημέρες!
  4. Χαρίζει βαθύ καθαρισμό και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα επαναφέροντας την χαμένη ελαστικότητα!
  5. Ανανεώνει τη δομή και τα κύτταρα του δέρματος με τα πεπτίδια και τα καλά ωμέγα λιπαρά!
  6. Λειαίνει την υφή του δέρματος , συσφίγγει τους πόρους . Εξαιρετική για εφαρμογή γύρω από τα μάτια και στην καταπολέμηση των ρυτίδων!
  7. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, μίας εκ των σημαντικότερων δομών του δέρματος!
  8. Εξαφανίζει σε λίγες μέρες παθήσεις όπως μυκητιάσεις του δέρματος, λεύκη, μελανώματα, μυρμηγκιές και πολλές άλλες δερματικές παθήσεις!
  9. Έχει καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και από αντιγηραντικούς ορούς ή μικροεπεμβατικές διαδικασίες όπως το μπότοξ σε συνολικό επίπεδο στο δέρμα σας και είναι αντιαλλεργική θωρακίζοντας μάλιστα το δέρμα σας από εξωγενής διαβρωτικούς παράγοντες όπως: Tο κάπνισμα, το καυσαέριο, τα φάρμακα, ακόμη και τη θερμοκρασία και την υγρασία που ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν την επιδερμίδα.

Γιατί όμως αυτή η κρέμα έχει καλύτερα αποτελέσματα από πανάκριβους ορούς ομορφιάς και από κρέμες των 150 ευρώ;

Τα βασικό σημείο που κάνει την Namleen rejuvence cream να ξεχωρίζει από τα συμβατικά είναι η νοημοσύνη της και θα δούμε παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε.

Τα προβιοτικά που είναι μικροοργανισμοί εξουδετερώνουν τους κακούς μικροοργανισμούς και δημιουργούν ένα κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορούν να ζουν, να τρέφονται και να αναπαράγονται χωρίς να κινδυνεύουν. Έτσι ουσιαστικά θωρακίζουν το περιβάλλον στο οποίο ζούνε. Άρα η νοημοσύνη των προβιοτικών είναι αυτή η νοημοσύνη που λειτουργεί ως μπούσουλας πάνω στα συστατικά που περιέχει η κρέμα με το πιο συστατικό πρέπει πρώτα να επιτραπεί στα προβιοτικά και να δράση επάνω στο δέρμα μας.

Σε ένα απλό παράδειγμα.. Αν υποθέσουμε ότι έχουμε ένα δέρμα φυσιολογικό το οποίο έχει ρυτίδες. Εφαρμόζοντας μία τέτοια κρέμα πάνω σας αμέσως το δέρμα σας θα αρχίσει να θωρακίζεται και να εξουδετερώνονται οι παθογόνοι οργανισμοί που καταναλώνουν το κολλαγόνο ή την ελαστίνη από το δέρμα σας και έτσι θα επιτραπεί στο κολλαγόνο της κρέμας και την ελαστίνη να δράση και να απορροφηθεί από το δέρμα σας.

Ένα δεύτερο παράδειγμα για ένα δέρμα που έχει έντονη ακμή αλλά και ξηροδερμία. Τα προβιοτικά θα δράσουν και πάλι με τον ίδιο τρόπο με αποτέλεσμα να εξαφανίζουν πολύ γρήγορα την ακμή και να επιτρέψουν στο δέρμα να δεχθεί όλα τα στοιχεία της κρέμας που χρειάζεται ώστε να θωρακιστεί το δέρμα έχοντας την κατάλληλη υγρασία και λιπαρότητα.

Leave A Comment