Μητέρα φοβόταν ότι η νταντά του παιδιού της, το κακοποιούσε βάναυσα… Αυτό όμως που τελικά ανακάλυψε δεν το φανταζόταν ποτέ της!

October 1, 2018
947 Views

Η ιστορία που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα είναι σοκαριστική και πέρα για πέρα αληθινή. Η 29χρονη Amy Parker από το Σιάτλ των ΗΠΑ, είχε υποψίες ότι η νταντά του παιδιού της, κακοποιούσε την μικρή 3χρονη κόρη της συστηματικά και βάναυσα καθώς παρατήρησε σημάδια και μελανιές στο πρόσωπο και το σώμα της κόρης της. Έτσι ήθελε να ανακαλύψει τι συνέβαινε τις ώρες που η νεαρή μητέρα απουσίαζε από το σπίτι και η κορούλα της βρισκόταν στο σπίτι με την νταντά.

Τελικά μετά από ενδελεχή αναζήτηση, εντόπισε και προμηθεύτηκε μια ειδική συσκευή καγραφής ήχου σε ζωντανή μετάδοση ώστε να ανακαλύψει από που προέρχονταν οι μελανιές της κόρης της. Αυτό που ανακάλυψε ήταν πραγματικά ανατριχιαστικό. Η νεαρή νταντά είχε παράνομη σχέση με τον σύζυγό της και συνευρίσκονταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι όταν αυτή έλειπε στην δουλειά της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όχι μόνο έμαθε ότι ο άντρας της την απατούσε αλλά το χειρότερο από όλα ήταν πώς τα σημάδια του μωρού προέρχονταν από την ανευθυνότητα του συζύγου της αλλά και της νταντάς που παραμελούσαν το παιδί και το άφηναν μόνο στο άλλο δωμάτιο ενώ αυτοί επιδίδονταν στις παράνομες περιπτύξεις τους, με αποτέλεσμα το 3χρονο κοριτσάκι πολλές φορές να τραυματίζεται χτυπόντας σε αντικείμενα ή πέφτοντας στο πάτωμα. Ευτυχώς αυτή η ανευθυνότητα δεν οδήγησε σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις. Να που τελικά από ότι φαίνεται, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Πλέον η 29χρονη Amy έχει πάρει διαζύγιο από τον ανεύθυνο πρώην σύζυγό της και ζει μια ευτυχισμένη και ανέμελη ζωή χάρη σε αυτή την μικροσκοπική συσκευή που τις αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Βρήκαμε αυτή την πολυχρηστική συσκευή καταγραφής ήχου και στίγματος διαθέσιμη και στην Ελλάδα και μπορείτε να την δείτε εδώ!

Προσοχή η συσκευή κανονικά πρέπει να χρησιμοποιείται για θεμιτούς σκοπούς….

Leave A Comment