Μπουτάρης αν κάνουν συλλαλητήρια για το όνομα εγώ θα τα αποδοκιμάσω δημοσίως.

Με αφορμή τα συλλαλητήρια που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν για το όνομα των Σκοπίων στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο Αλβανικής καταγωγής Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης προέβη σε νέες προκλητικότατες δηλώσεις λέγοντας ότι είναι ανούσιες «Ανούσιες πρωτοβουλίες που δεν πρέπει να επαναληφθούν».

«Μου φτάνουν πληροφορίες ότι, με αφορμή τις διαφαινόμενες εξελίξεις γύρω από την εξεύρεση λύσης στο ονοματολογικό, διάφορες οργανώσεις κινητοποιούνται για τη διοργάνωση συλλαλητηρίων. Φαίνεται ότι δεν πήραμε το μάθημα, δεν συνειδητοποιήσαμε τις καταστρεπτικές συνέπειες που είχαν οι συγκεντρώσεις και οι διαδηλώσεις το 1992 στους χειρισμούς της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Εγώ πάντως, αν ξεκινήσουν συλλαλητήρια, θα βγω και θα τα αποδοκιμάσω επισήμως, γιατί δεν βοηθούν τη διαπραγμάτευση»

Στην συνέχεια της συνέντευξης του δηλώνει ότι το καλύτερο όνομα είναι το “Νέα Μεκεδονία” και μάλιστα δηλώνει και υπερασπιστής αυτού του ονόματος αφού όπως λέει οι καημένοι οι άνθρωποι γενιές τώρα μεγαλώνουν λέγοντάς τους ότι είναι Μακεδόνες άρα δικαίως να τους δώσουμε το όνομα.

Εμείς απαντάμε στον επικίνδυνο Μπουτάρη που κάποια στιγμή πρέπει να κλιθεί από τον εισαγγελέα ή να αναλάβουν δράση οι ΕΥΠ ώστε να το βουλώσει μαι και καλή. Ρε Αλβανέ εσύ κατά αρχάς δεν είσαι καν Έλληνας και καν Μακεδόνας πρώτον, δεύτερον και εμένα η μάνα μου με μεγάλωσε λέγοντάς με πριγκιπόπουλο αλλά κανείς δεν ήρθε να μου δώσει στέμμα και παλάτι. Κύριε Μπουτάρη εκτός από αλκοολικός, ανιστόρητος και επικίνδυνος είστε και λίαν επιεικώς βλάκας.

Leave A Comment