Να γιατί οι Κινέζοι γεννάνε σαν τα κουνέλια και είναι τόσοι πολλοί βρέθηκε η αιτία

November 26, 2017
1,037 Views

Το επιμήδιο είναι το βότανο που έχει συντελέσει στην πολιτιστική και φυσική εξέλιξη της Κίνας και γενικότερα της Ασίας. Η ιστορική αναδρομή του συγκεκριμένου φυτού μας γυρίζει πολλά χρόνια πρίν και συγκεκριμένα στο 1100πχ. Στην περίοδο της βασιλείας του Γουέν των Τσόου ή αλλιώς Τζι Τσάνγ. Ο Βασιλιάς Γουέν των Τσόου έχει χαρακτηριστεί από τον αυτοκράτορα της Κίνας Χαν Γκαοζού ώς “Μεγαλύτερος όλων των βασιλιάδων” λόγο της δικαιοσύνης τους αλλά και της ζωής του.

Ο Γουέν των Τσόου κινδύνευε να χάσει τον θρόνο και είχε αρκετούς εσωτερικούς εχθρούς που ήθελαν να τον καθαιρέσουν από βασιλεία με αφορμή ότι δεν είχε παιδιά μέχρι και σε μεγάλη ηλικία παρόλο που ο Γουέν είχε ήδη κερδίσει πολλές μάχες μέχρι τότε και ήταν ένας από του βασιλιάδες που συνετέλεσαν στην εξέλιξη και ενδυνάμωση της Κίνας.

Ο Γουέν ζήτησε από τους προσωπικούς του θεραπευτές να του βρουν ένα βότανο το οποίο θα του εξασφάλιζε έστω έναν γιό ώστε να μη άφηνε τον θρόνο να πέσει στα χέρια των πολιτικών του αντιπάλων.

Μετά από ένα χρόνο περίπου ένας θεραπευτής του έφερε ένα βότανο που το ονόμασε Yin Yang Huo,δηλαδή βότανο που εξισορροπεί το Γιν και το Γιανγκ. Το φυτό επιμήδιο ανήκει στο γένος των δικοτυλήδονων φυτών της οικογένειας των βερβεριδιδών. Αναπτύσσονται κυρίως σε ημιορεινές περιοχές, πετρώδεις, σκιερές περιοχές και υπάρχουν 21 είδη από τα οποία το εκχύλισμα διαφόρων ειδών χρησιμοποιείται στη φαρμακευτική μέχρι και σήμερα.

King_Wen_of_Zhou.jpg

Ο Γουέν των Τσόου ξεκίνησε να τρώει καθημερινά επιμήδιο με αποτέλεσμα μέσα σε 2 μήνες η σύζυγός του Τάι Σι να μείνει έγκυος στο πρώτο του γιό. Ο Γούεν συνέχισε να έχει στο καθημερινό του μενού το “μαγικό βότανο” για πολλά χρόνια, αφού είχε εντυπωσιαστεί από το αποτέλεσμα. Έτσι ο Βασιλιάς της Κίνας κατάφερε να κάνει σύνολο 18 παιδιά από τα οποία τα 10 ήταν αγόρια. Επίσης ένα πραγματικά εντυπωσιακό στοιχείο για τον Γουέν είναι ότι πέθανε στα 96 του χρόνια και παραμένει μέχρι και σήμερα ο μακροβιότερος βασιλέας της Κίνας.

Για πολλά χρόνια ο “μεγάλος Βασιλέας” ήθελε να κρατήσει μυστική την συνταγή της γονιμότητας του, αλλά αρκετοί θεραπευτές της μετέπειτα εποχής ανακάλυψαν της ιδιότητες του συγκεκριμένου βοτάνου, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί από πολλούς αυτοκράτορες και επιφανείς αξιωματούχους της Κίνας, της Μογγολίας αλλά και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η χρήση του επιμήδιου για πολλούς ήταν και ώς δυναμωτικό και τονωτικό και αρκετοί στρατηγοί το κατανάλωναν και πριν την μάχη.

Σήμερα μία επιστημονική έρευνα από το πανεπιστημίου του Μιλάνου με επικεφαλή τον καθηγητή Mario Dell’ Agli και την ερευνητική του ομάδα, έρχεται για να βάλει τέλος πλέον σε ένα πρόβλημα ταμπού που επηρεάζει την ζωή εκατομμυρίων αντρών στον κόσμο. Σύμφωνα με διεθνής έρευνες περισσότερη από το 35% των αντρών κάτω των 35 ετών αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης ή πρόωρης εκσπερμάτωσης ενώ το ποσοστό εκτοξεύετε στο 64% από 35 εώς 60 ετών. Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα με το78% των αντρών ανεξαρτήτου ηλικίας να δηλώνουν ότι είχαν έστω και μία φορά εμπειρία πρόωρης εκσπερμάτωσης ή αδυναμία στύσης.

epimedium-crazynapo-4.jpg

 

Η πανεπιστημιακή αυτή έρευνα είχε ώς αντικείμενο μελέτης το φυτό επιμήδιο και τις επιδράσεις που έχει στην σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.Η διάρκεια της έρευνας ήταν 17 ολόκληρα χρόνια από τα οποία τα πρώτα 6 ήταν αυτοχρηματοδοτούμενα από τον ίδιο τον καθηγητή και την ομάδα του. Μετά τον 6 χρόνια υπήρξε μία μεγάλη οικονομική ενίσχυση και χρηματοδότηση από κάποιους Ευρωπαίους επιχειρηματίες. Μετά από χρόνια έρευνα τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά και ουσιαστικά όπως δήλωσε και ο καθηγητής Mario Dell’ Agli δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το να παρατηρήσουν την φύση και να την βάλουν μέσα σε ένα βάζο. Η δράση του ανακαλύφτηκε όταν διαπιστώθηκε η αλλαγή στη συμπεριφορά των ζώων που είχαν βοσκήσει τα φύλλα του. Επίσης υπάρχουν ιστορικές καταγραφές μεταξύ του 800 και του 1400 που αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο φυτό το χρησιμοποιούσαν και οι βασιλιάδες για να ενισχύσουν την δύναμη του σπέρματος τους ώστε να έχουν απογόνους αγόρια. Και στην σύγχρονη βοτανολογία

χρησιμοποιείτε από ζευγάρια που θέλουν με φυσικό τρόπο να κάνουν παιδιά αλλά αδυνατούν.

Εν κατακλείδι το Epimedium-macun καταπολεμά της στυτική δυσλειτουργία, δυναμώνει τους εξασθενημένους οργανισμούς, αυξάνει τον αριθμό σπερματοζωαρίων και βάζει τέλος στης πρόωρη εκσπερμάτωση στους άντρες και την ­ερωτι­κή διάθεση καθώς λειτουργεί και κατά της εμμηνόπαυσης στις γυναίκες. Αποτελεί πλέον το κοινό “μυστικό” πολλών πολλών ανδρών.

Προσοχή το Επίσημο προϊόν που πωλείται στην Ελλάδα είναι αυτό. Υπάρχουν ήδη κρούσματα στην Ελλάδα με ανθρώπους που παρασκευάζουν απομιμήσεις του προϊόντος.

Αυτό έπαιρναν οι αρχαίοι Έλληνες και μπορούσαν να κάνουν έρωτα μέχρι και 12 φορές την μέρα.

Είναι γνωστό ότι στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε μια ιδιαιτέρως προχωρημένη αντίληψη όσο αφορά την σεξουαλική ζωή των ανθρώπων εκείνη την εποχή από όλες τις απόψεις. Η σεξουαλική αντίληψη, η ελευθερία αλλά και η σεξουαλική δράση της εποχής ήταν τόσο ανεπτυγμένες τότε, που ακόμα και σήμερα μοιάζουν πρωτοποριακές και αρκετές φορές πολύ προχωρημένες ακόμα και για το σήμερα.

Η γυναίκα στην εποχή εκείνη είχε έναν πολύ δύσκολο ρόλο, διότι πολλές φορές έπρεπε να ανταποκριθεί στις ερωτικές επιθυμίες του συζύγου της ακόμα και 12 φορές την ημέρα. Αρκετές μάλιστα από αυτές τις ερωτικές συνευρέσεις μπορεί να ήταν με περισσότερους συντρόφους αν το επιθυμούσαν και οι ίδιες, γεγονός που σημαίνει ότι εξουθενωνόταν πάρα πολύ. Στο αντίποδα ο άντρας έπρεπε να είναι πάντα δυνατός και να μπορεί να ανταποκριθεί στις ερωτικές επιθυμίες του, αλλά και στις απαιτήσεις τις εποχής.

Σύμφωνα με το βιβλίο της Στέφανι Λιν Μπουτίν που είναι λάτρης της ελληνικής αρχαίας φιλοσοφίας με τον τίτλο «Ο μύθος της ιερής πορνείας στην αρχαιότητα»,την εποχή εκείνη υπήρχαν δεκάδες ερωτικά σκευάσματα που είχαν σκοπό να βελτιώνουν τις ερωτικές επιδόσεις των αντρών αλλά και των γυναικών. Μάλιστα το πιο ισχυρό και ακίνδυνο βοήθημα της εποχής σύμφωνα με την Dr Μπουτίν ήταν ένα σκεύασμα σε φαγώσιμη μορφή το οποίο το αποκαλούσαν “Το νέκταρ του Πριάπου”. Μάλιστα η σύνθεσή του αποτελούνταν από εκλεκτό μέλι βουνού, κανέλα, πιπέρι, ξυλοκέρατο, και ένα βότανο που καλλιεργούνταν στην Ανατολή και κυρίως στην Μεσοποταμία και την Ινδία με το όνομα Επιμήδιο.

Το σκεύασμα αυτό τότε καταναλωνόταν σχεδόν σε καθημερινή βάση από τις πόρνες διότι λειτουργούσε κατά της εμμηνόπαυσης και ανέβαζε την λίμπιντο. Αλλά και από τους άντρες που εκπορνευόταν εκείνη την εποχή χαρίζοντας τους έντονη και δυνατή στύση κατ εγκεφαλική ςεντολής και μεγάλη διάρκεια στην επαφή. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις το χορηγούσαν ως θεραπευτικό σκεύασμα και σε ζευγάρια που δεν είχαν την δυνατότητα να τεκνοποιήσουν.

epimedium istoria223.jpg

Ο Ηρόδοτος στο βιβλίο του πολλές φορές αναφέρεται χαρακτηριστικά: σε γυναίκες που εισέρχονταν και εξέρχονταν από τον ιερό ναό της Θεάς Μιλλίτας ή Μουλισού για να ικανοποιήσουν άντρες που έχουν πάρει το “νέκταρ του Πριάπου” και θα τις εξοντώσουν χωρίζοντάς ΄τες ασήμι για να έχουν επαφή μαζί τους στο ιερό του ναού.

Περιγράφοντας έτσι ένα αρχαίο έθιμο στην Βαβυλώνα που ήθελε όλες τις γυναίκες να εκτελέσουν το ιερό τους καθήκον απέναντι στη θεά Μιλλίτα ή Μουλισού, και να ασκούν το ιερό λειτούργημα της πορνείας πριν παντρευτούν.

Ψάχνοντας λοιπόν αρκετά στο διαδίκτυο για αυτή την αρχαία συνταγή που χάριζε την σεξουαλική ευεξία σε άντρες και γυναίκες και έδινε την δυνατότητα για σεξουαλική δραστηριότητα μέχρι και 12 φορές την ημέρα βρήκαμε ένα πολυδιαφημισμένο προϊόν που έχει αρκετά στοιχεία με την ιστορική καταγραφή της σύστασης του αρχαίου σεξουαλικού superfood.

Αυτό είναι το διεθνώς αναγνωρισμένο φυσικό superfood που έχει τα εκπληκτικά αποτελέσματα!

Έχει σαν βάση στην σύστασή του το Epimedium (Eπιμήδιο), το μέλι, την κανέλα και αρκετά ακόμα βότανα, που εξασφαλίζουν ένα σίγουρο αποτέλεσμα χαρίζοντας μία δυνατή στύση και μεγάλη διάρκειά στην επαφή, χωρίς κανένα κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό όπως άλλα χημικά σκευάσματα. Είναι 100% βιολογικό συγκαταλέγεται από την Αμερικάνικη ένωση βιολόγων και χημικών στα πιο σπουδαία superfoods του 20 αιώνα και έχει αφιερωθεί ολόκληρο συλλεκτικό τεύχος από την επιστημονική έρευνα του Αμερικάνικου οργανισμού για λογαριασμό του. Επίσης διαθέτη πιστοποίηση από τον ομώνυμο οργανισμό. Εντυπωσιακό είναι ότι χαρίζει τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες την δυνατότητα υψηλών επιδόσεων μέχρι και 48 ώρες.

Το δυσάρεστο είναι ότι στον βωμό του κέρδους, βρήκαμε πάρα πολλές σελίδες στην Ελλάδα να πουλάνε φθηνές απομιμήσεις του προϊόντος χωρίς να διαθέτουν καμία πιστοποίηση με ότι κίνδυνο συνεπάγεται για τους καταναλωτές. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη η νομική δίωξη των υπευθύνων.,

Προσοχή εμείς αναφερόμαστε πάντα για αγορά από την επίσημη σελίδα πώλησης του προϊόντος η οποία είναι αυτή. Η διαδικασία παραγγελίας είναι υπεραπλουστευμένη. Εσείς βάζετε απλά το τηλέφωνό σας και το όνομά σας στην φόρμα παραγγελίας και σας καλούν από το τηλεφωνικό κέντρο της ετιαρείας σε ώρες εργασίας και γίνετε η αποστολή του πακέτου με διακριτικότητα εκεί που θέλετε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Αυτό είναι το διεθνώς αναγνωρισμένο φυσικό superfood που έχει τα εκπληκτικά αποτελέσματα!

Leave A Comment