Ο Μητροπολίτης Σισανίου είπε ότι : Η κυβέρνηση πρέπει να πεί αν ειναι με τα παιδιά ή αν είναι με τους ομοφυλόφιλους!!

Η Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα στρέφονται ευθέως εναντίον των παιδιών. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να καταστρέψουν αθώα παιδιά για να ικανοποιήσουν μια μικρή εκλογική πελατεία ή κάποιοι άλλοι για να κερδίσουν ψήφους από μια μικρή εκλογική πελατεία.
Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να κακουργήσουν εναντίον των παιδιών να απαντήσουν όλοι οι χαλασμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι οποιοδήποτε άλλο κόμμα!
Διαχρονικά και παγκόσμια η οικογένεια συνίσταται από τον γάμο ανδρός και γυναικός.
Σχέσεις υπάρχουν πολλές, ακόμη και με ζώα, γάμος όμως είναι ένας και μόνον αυτός που διαχρονικά και παγκόσμια έχει θεσπισθεί και εκφράζεται με το ρητό του αρχαίου νομικού, του Κελεστίνου.
Όσοι νομίζουν ότι αυτά ξεπεράστηκαν, φανερώνουν πόσο ρηχοί και επιπόλαιοι είναι. Άνθρωποι του φαίνεσθαι και όχι της ουσίας και της σκέψης.Η κοινωνία μας που δεν είναι ώριμη για να αποδεχθεί μια τέτοια νομοθεσία. Η κοινωνία αντιστέκεται γιατί είναι υγιής, γιατί δεν έχει παράδειγμα τους αποτυχημένους και χρεωκοπημένους οικογενειακά ανθρώπους, αλλά γιατί αν ωριμάσει και φθάσει στο σημείο να αποδεχθεί μια τέτοια νομοθεσία θα έχει σαπίσει.
Αντισταθείτε λοιπόν και μην σκύβετε το κεφάλι, μην φοβάστε τους ανθρώπους του τίποτα. Η ευθύνη όλων είναι ιστορική. Ένας τέτοιος νόμος κλείνει το μάτι στους παιδεραστές και στους πάσης φύσεως αρρωστημένους ανθρώπου

Leave A Comment