Προτάσεις εξόδου ΔΩΡΕΑΝ σήμερα στην Θεσσαλονίκη!!

Χορός

Ο Δήμος Θέρμης και η ΔΕΠΠΑΘ γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Χορού αύριο ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης με τη Σχολή Χορού του Δήμου Θέρμης να παρουσιάζει επιλεγμένες χορογραφίες με τμήματα της Σχολής. Στην ξεχωριστή αυτή παράσταση αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή της κ. Καρολίνας Κωνσταντίνου από την Κύπρο με την χορευτική ομάδα JUNIOR COMPANY. Είσοδος δωρεάν με προσκλήσεις. Τηλ 2310463423.
Ξενάγηση

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018, εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα δράσεων για τη γνωριμία με τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης της Θεσσαλονίκης, με τίτλο “Ανοιχτά μνημεία”. Διαδρομές στο χώρο και το χρόνο της Θεσσαλονίκης, μέσα από επισκέψεις σε εμβληματικά μνημεία και χώρους – τοπόσημα της σύγχρονης πόλης, με εμψυχωτές αρχαιολόγους και αρχιτέκτονες της Εφορείας θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος που θα διαρκέσει όλη τη χρονιά. Σήμερα στην Αγορά : Συναντήσεις γνωριμίας με τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Αγοράς στις 28 Απριλίου, 5 Μαΐου και 2 Ιουνίου 2018. Ώρες: 11.00-13.0
Δηλώσεις συμμετοχής με αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση του προγράμματος: openmonuments.efapoth@gmail.com (θέμα: Ανοιχτά μνημεία – …)
Για την Ρωμαϊκή Αγορά στο 2310221266 (καθημερινά, εκτός Δευτέρας: 10.00-13.00).

Leave A Comment