ΣΟΚ!!Ερωτοτροπεί με τον σκύλο πασίγνωστο μοντέλο!!!!(βιντεο)

Σάλο έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο εμφανίζεται το 27χρονο μοντέλο, Deyana Mounira να παίζει με ένα σκύλο, δίπλα στην πισίνα.
Φιλοζωικές οργανώσεις εξοργίστηκαν από την εικόνα και κατηγορούν το μοντέλο, ότι εσκεμμένα προκάλεσε τη σεξουαλική διέγερση του σκύλου.
Η αλήθεια είναι ότι στο επίμαχο βίντεο που ανέβασε στο Instagram , το μαύρο βασιλικό τεριέ αγκαλιάζει την παρτενέρ του με τρόπο που δεν αφήνει αμφιβολία για τις προθέσεις του.
Ο Tony Toutouni, ιδιοκτήτης του σκύλου, δήλωσε ότι το μοντέλο, το οποίο ακολουθείται από 300.000 άτομα στο instagram, διέγειρε σεξουαλικά τον σκύλο του, προκειμένου να καταγράψει το σκηνικό και να κερδίσει ακόμα περισσότερους ακολούθους.Η Mounira από την πλευρά της υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης του Hef ήταν εκείνος που την παρενόχλησε σεξουαλικά, παροτρύνοντας τον σκύλο να ανέβει πάνω της και να κάνει… διάφορα.
Η 27χρονη είπε ότι ο Toutouni της ζήτησε να κουνήσει τα οπίσθιά της, ώστε ο σκύλος να τη… μυρίσει και αμέσως μετά φώναζε στον σκύλο τη γνωστή φράση

Leave A Comment