Στοματικό σεξ!! Αυτά είναι τα τρία λάθη που κάνουν οι γυναίκες!

Κάποιες το αποφεύγουν, άλλες το βαριούνται και άλλες το κάνουν υπέροχα…

Αν αισθάνεστε ότι δεν σας αρέσει, δεν χρειάζεται να το κάνετε με το ζόρι. Αν πάλι σας ευχαριστεί ο στοματικός έρωτας, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς!

1. Mην τα κάνετε όλα γρήγορα και έντονα λες και ο άλλος είναι κατευθείαν προετοιμασμένος να εκραγεί. Όχι κορίτσια, χρειάζεται προθέρμανση, αλλιώς προβλέπεται τραυματισμός. Το στοματικό σeξ, καλό είναι να έχει ένα ρυθμό, να ξεκινάει αργά και ο ρυθμός να αυξάνεται σταδιακά. Κρατήστε tempo και όσο περνάει η ώρα χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεσή σας-τα χέρια σας, τη γλώσσα σας ακόμη και κάποιο ερωτiκό βοήθημα- ώστε να απογειώσετε την εμπειρία.

2. Βάλτε φαντασία και μην προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τις ταινίες πορνό που τυχόν έχετε δει σαν αυστηρά tutorials. Καλό είναι να έχετε πάρει μια ιδέα, αλλά το personalised στοματικό σeξ είναι το ζητούμενο. Μην επαναλαμβάνεστε και μην μένετε στα ίδια και στα ίδια.

3. Μιλήστε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Με μέτρο, όσο χρειάζεται και φυσικά προσέξτε τι θα πείτε. Μη μένετε εντελώς βουβή είτε από λόγια είτε από ήχους. Ok, δεν είμαστε όλες πιασμένες για το στοματικό τύπου Hummer, που θέλει να μουγκρίζεις λες και φοράς τη μηχανή του θωρηκτού πάνω σου, αλλά βγάλτε λίγο πάθος ρε παιδιά. Όσο πιο πολύ συμμετέχετε σε αυτό, τόσο περισσότερο θα το χαρείτε και οι δυο.

Leave A Comment