Συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί έμποροι!! Διακινούσαν τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών!!

Το ραντεβού των εμπόρων είχε κανονιστεί σε ανοικτό χώρο στη συμβολή των οδών Τζον Κένεντι και Πεδιάδος στο Περιστέρι. Η ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. που είδε τις ύποπτες κινήσεις των δυο Αλβανών, προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να τραπούν σε φυγή. Κατά τη διάρκεια της πεζής καταδίωξης, ο ένας εκ των Αλβανών πέταξε ένα κλειδί αυτοκινήτου. Λίγα μέτρα πιο κάτω και αφού τους ακινητοποίησαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο, όπου στον έναν Αλβανό βρέθηκε το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ.
Λίγα μέτρα πριν τη σύλληψη βρήκαν το κλειδί αυτοκινήτου που πέταξε ο ένας από τους δυο εμπόρους ναρκωτικών, ενώ άμεσα άρχισαν τις έρευνες σε οχήματα πέριξ, για να διαπιστώσουν ότι το αυτοκίνητο στο οποίο ανήκε το κλειδί και ήταν σταθμευμένο λίγα μέτρα από το σημείο σύλληψής τους, είχε μέσα τουλάχιστον 40 κιλά χασίς μέσα σε τρεις μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών.
Σε βάρος των δύο Αλβανών που επέβαιναν στο όχημα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το όχημα που περιείχε τα ναρκωτικά ανήκει σε γυναίκα, σε βάρος της οποίας επίσης θα ασκηθούν κατηγορίες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών στις οικίες των Αλβανών, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, αφού όπως όλα δείχνουν έως αυτή την ώρα, πρόκειται για μέλη μεγάλης σπείρας εμπόρων ναρκωτικών.
Έως αυτή την ώρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν συλληφθεί συνολικά 3 άτομα, ενώ έχουν κατασχεθεί τρία οχήματα.

Leave A Comment