Τα καλύτερα φορέματα του καλοκαιριού και όλα με τιμές κάτω από 25 ευρώ!

July 27, 2018
751 Views

Η μόδα και η σικάτη εμφάνιση είναι κάτι που το θέλουμε όλοι μας, πόσο μάλλον όταν μπορούμε να το πληρώσουμε φθηνά έχοντας εξασφάλιση την μέγιστη ποιότητα. Η περίοδος ων εκπτώσεων είναι μία περίοδος πολύ καλή για να κάνει κάποιος ποιοτικές αγορές σε πολύ οικονομικές τιμές.

Ψάξαμε λοιπόν για εσάς και συγκρίναμε σε δεκάδες σελίδες για να βρούμε τα πιο σικάτα φορέματα που θα κάνουν τις εμφανίσεις σας μοναδικές και θα κοστίζουν όλα του λιγότερο από 50 ευρώ.

Κατά την διάρκεια της έρευνάς μας και βάση τις νέες τάσεις της μόδας με τα Floral υφάσματα να επικρατούν βρήκαμε μία εταιρεία από τις λίγες που έχουν μείνει στην χώρα μας που έχει όλη την παραγωγή της στην χώρα μας στο 100% και όλα τα υφάσματα της είναι ισότιμα με εκείνα που βλέπουμε στις μεγάλες πασαρέλες.

Μάλιστα η Lamazi ήταν μία από τις 3 εταιρείες σε όλη την ευρώπη και η μοναδική που έχει την παραγωγή της στην χώρα μας, που επιλέχθηκε να δώσει τρία σχέδια της σε μεγάλο οίκο μόδας που τα λανσάρισε στην φετινή fashion week.

Όλα τα υφάσματα που θα δείτε στις παρακάτω δημιουργίες είναι άριστης ποιότητας που έχουν περάσει δεκάδες ελέγχους μέχρι να βγουν στην αγορά. Μάλιστα αν κάνετε μία βόλτα στις βιτρίνες του Κολωνακίου και των μεγάλων εμπορικών κέντρων σε ακριβά μαγαζιά θα τα βρείτε να πωλούνται στις τιμές των 150 ευρώ και άνω.

Τα κριτήριά που συμπεριλάβαμε στην έρευνά μας ήταν τα εξής:

  1. Τιμή

Θέλαμε όλα τα φορέματα που θα σας προτείνουμε να έχουν μία τιμή τέτοια που να μπορεί να τα αποκτήσει η κάθε μία από εμάς.

  1. Μοναδικότητα

Θέλουμε να είναι μοναδικά σχέδια και δημιουργίες που υμνούν την μόδα και να μη τα έχουν όλες οι σελίδες του ελληνικού ίντερνετ όπως γίνεται συνήθως σε ρούχα εισαγωγής από χώρες τις Ασίας.

  1. Ποιότητα και προέλευση

Δυστυχώς μετά την αυστηρή μας έρευνα συνειδητοποίησαμε  ότι το 95% των ελληνικών e-shop έχει τα ίδια σχέδια και ρούχα ευτελής αξίας. Ωστόσο μετά από λίγο περισσότερο ψάξιμο βρήκαμε μοναδικές δημιουργίες υψηλής ποιότητας, σε πραγματικά χαμηλές τιμές που θα κάνουν τις εμφανίσεις σας να ξεχωρίσουν και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment