Το σχόλιο του Πατέρα Λίβυου για τον μικρό Αμίρ είναι αυτό που θα θέλαμε από την εκκλησία (pics)

November 4, 2017
490 Views

Ο Πατέρας Λίβυος Παπαδόπουλος αποτελεί μία από τις φωτεινές εξαιρέσεις της ελληνικής εκκλησίας με τις απόψεις του και το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Είναι γνωστός ως εναλλακτικός ιερέας, καθώς δεν ευθυγραμμίζεται με τις συντηρητικές απόψεις της εκκλησίας, δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο που θα έπρεπε όλοι να έχουμε…

Ο λόγος για τον Πατέρα Χαράλαμπο Λίβυο Παπαδόπουλο, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες είχε δώσει συγχαρητήρια στον γιο του επειδή ΔΕΝ πέρασε πουθενά στις εξετάσεις, ενώ δεν παρέλειψε να καταθέσει την άποψή του για το περιστατικό με την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο 11χρονος Αμίρ.

Έγραψε λοιπόν στο Facebook: «Φρόντισε να ξυρίζεις συχνά το “μουστάκι” του φασίστα που φυτρώνει μέσα σου. Να πλένεις την κουκούλα του ρουφιάνου που διψά να στείλει την ζωή στο απόσπασμα. Κρύψε τις πέτρες που κουβαλάς στις τσέπες σου, γιατί βαραίνουν την ψυχή σου. Τσάκισε τον φασίστα που ζει μέσα σου, το φοβισμένο αυτό ανθρωπάκι που δεν αντέχει το διαφορετικό γιατί τρέμει τον εαυτό του. Και μάθε επιτέλους ότι Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει…».

Δείτε την συνέχεια του άρθρου!

Leave A Comment