Τραγικό: 4 μηνών νήπιο βρέθηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο όπου έμεινε παγιδευμένο μια ολόκληρη μέρα από ένα τραγικό λάθος της γιαγιάς του

Σύμφωνα με το KidsAndCars, κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες πεθαίνουν κατά μέσο όρο 37 παιδιά επειδή οι γονείς τους ή οι κηδεμόνες τους τα αφήνουν μόνα μες το αυτοκίνητο. “Τέτοια περιστατικά δεν πρέπει να συμβαίνουν, αλλά δυστυχώς γίνονται,” δήλωσε ο αστυνομικός Mark Opgrande.

Στις 4 Αυγούστου, οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο πάρκινγκ κοντά στον βρεφονηπιακό σταθμό Apple Creek Learning Center για να διερευνήσουν την περίπτωση βρέφους ηλικίας 4 μηνών, το οποίο βρέθηκε νεκρό μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας στην Οκλαχόμα δήλωσε ότι η γιαγιά του βρέφους είχε φτάσει στον βρεφονηπιακό σταθμό γύρω στις 5:30 μ.μ. για να πάρει το εγγόνι της.

“Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι η γιαγιά πήγε να παραλάβει το εγγόνι της από τον σταθμό όμως το παιδί δεν ήταν εκεί. Καθώς έψαχναν, κοίταξαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και βρήκαν το μωρό νεκρό,” δήλωσε ο Mark Opgrande στο CNN.

Ο Opgrande είπε ότι η γιαγιά, η οποία έχει την πλήρη επιμέλεια του κοριτσιού, νόμιζε ότι είχε αφήσει το εγγόνι της στο σταθμό καθώς πήγαινε για τη δουλειά της το πρωί της Παρασκευής.

Αργότερα, η γιαγιά προφανώς έφυγε για τη δουλειά της, χωρίς όμως να σταματήσει να αφήσει το εγγόνι της. Το μωρό ήταν κλεισμένο στο αυτοκίνητο όλη την ημέρα, ενώ η γιαγιά βρισκόταν στη δουλειά της, στην Oklahoma City.

“Προφανώς νόμιζε ότι άφησε εκεί το παιδί σήμερα το πρωί, κάτι που στην πραγματικότητα ξέχασε να κάνει,” είπε ο Opgrande.

“Tα έχει χαμένα. Είναι σε απόγνωση. Αυτή είναι μια τραγική κατάσταση και γι ‘αυτό υπενθυμίζουμε στους γονείς όλη την ώρα να μην αφήνουν ούτε στιγμή μόνα τα παιδιά στο αυτοκίνητο,” πρόσθεσε.

“Οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το καλοκαίρι. Βασικά, όλο το χρόνο πρέπει να προσέχουν, και να είναι βέβαιοι 100% ανά πάσα στιγμή πού βρίσκονται τα παιδιά τους.”

Ένας εκπρόσωπος του βρεφονηπιακού σταθμού ζήτησε από όλους να προσευχηθούν για την οικογένεια του μωρού μετά τη δημοσίευση του τραγικού ατυχήματος στο Facebook.

“Γονείς. Έχουμε άσχημα νέα από το Apple Creek. Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη σε ένα από τα αγαπημένα μας μωρά. Ζητώ από όλους σας να προσευχηθείτε για αυτή την οικογένεια,” γράφει ο εκπρόσωπος του σταθμού.

Καλό παράδεισο στο αγγελούδι. Ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στους δικούς του.

Loading...