Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για τους Ρόθτσιλντ! Γιατί τους φοβούνται όλοι… (BITNEO)

December 1, 2017
389 Views

Η αρχή του ονόματος Ρόθτσιλντ χάνεται κάπου στον 18ο αιώνα, όταν γεννήθηκε στη Γερμανία ο Μάγερ Άνσελμ Μπάουερ, που άλλαξε το επίθετο του σε Ρόθτσιλντ που σημαίνει “κόκκινη ασπίδα”, το σήμα του ενεχειροδανειστήριου που είχε στη Φραγκφούρτη ο πατέρας του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω….

Στο βάθος των αιώνων, το επίθετο αυτό συνδέθηκε με πάμπολλες επιχειρήσεις, αρχής γεννωμένης σε 5 πόλεις της Ευρώπης, όπου ο Μάγερ έστειλε τους 5 γιους του και ίδρυσαν υποκαταστήματα της τράπεζας που είχε ιδρύσει ο ίδιος στη Γερμανία. Βασική προϋπόθεση οι επιχειρήσεις να μένουν στα χέρια της οικογένειας: Άμσελ Μάγιερ Ρόθτσιλντ (1773-1855) στη Φραγκφούρτη, Σάλομον Μάγιερ Ρόθτσιλντ (1774-1855) στη Βιέννη, Νάθαν Μάγιερ Ρόθτσιλντ (1777-1836) στο Λονδίνο, Κάλμαν Μάγιερ Ρόθτσιλντ (1788-1855) στη Νάπολη, Τζέιμς Μάγιερ Ρόθτσιλντ (1792-1868) στο Παρίσι.

Με το πέρασμα των χρόνων, οι οικογένεια μεγάλωνε την περιουσία της και σε αυτό συντέλεσαν σπουδαία ιστορικά γεγονότα, όπως η Γαλλική Επανάσταση και οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι. Μέσω πρακτόρων, εκβιασμών και λαδώματος, χρηματοδοτούσαν με δάνεια εμπόλεμα μέρη και η οικογένεια καταφέρνει να πολλαπλασιάσει τον πλούτο της. Μάλιστα, το 1824 χορηγεί δάνειο στην επαναστημένη Ελλάδα, ενώ ήταν από τους πρώτους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841.

Αυτή τη στιγμή, οι Ρόθτσιλντ, κατέχουν επιχειρήσεις που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε, θεωρούνται από τους κορυφαίους στην παγκόσμια τραπεζική αγορά, ελέγχουν πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης και είναι, σύμφωνα με τους συνομωσιολόγους, μαζί με τους Ροκφέλερ, οι πραγματικοί κυβερνώντες όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και των ΗΠΑ.

Η συνολική τους περιουσία αγγίζει και ξεπερνάει τα 500 τρις και ετοιμαστείτε να δείτε το παρακάτω, αποκαλυπτικό βίντεο:

Δείτε την συνέχεια του άρθρου!

Leave A Comment