Απάντηση να "είχαμε να λέγαμε" για τους Τζιχατιστές έδωσε ο Γιάννης Πανούσης – Αρνήθηκε ότι υπάρχουν τζιχατιστές στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια ανέπτυξε στην Ολομέλεια της Βουλής την επίκαιρη ερώτησή της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με την υπαρκτή απειλή των Τζιχαντιστών στην χώρα μας.
Η κυρία Ζαρούλια τόνισε το πλήθος ανησυχητικών δημοσιευμάτων και αναφορών σχετικά με την δράση, τα σχέδια και την αθρόα είσοδο των επικίνδυνων Τζιαχαντιστών τρομοκρατών στην Ελλάδα. Η κ. Ζαρούλια επανέλαβε την πάγια θέση και προειδοποίηση του Λαϊκού Συνδέσμου ότι η μαζική είσοδος λαθρομεταναστών ιδιαίτερα από την Τουρκία δημιουργεί τις συνθήκες ενός ασύμμετρου πολέμου στην χώρα μας.
Ο κίνδυνος και η απειλή των Τζιχαντιστών είναι υπαρκτές, καθώς χιλιάδες επικίνδυνοι τρομοκράτες βρίσκονται εντός της ελληνικής επικράτειας υποδυόμενοι τους λαθρομετανάστες. Προς τούτο και η δήλωση του εξαδέλφου του Καντάφι ότι: “Υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες ανάμεσά στους λαθρομετανάστες, μεταξύ 10 και 50 ανά χίλια άτομα!”.
Ο Υπουργός Γιάννης Πανούσης, αφού επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της κας Ζαρούλια, αρκέστηκε να απαντήσει πως η Πολιτεία έχει γνώση και παρακολουθεί το φαινόμενο. Τέλος, η Συναγωνίστρια ευχήθηκε οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού να γίνουν πραγματικότητα και οι δηλώσεις του όπως “η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες” να ισχύσουν και να μην μείνουν κενό γράμμα.

Leave A Comment