Το νέο μυστικό της γυναίκας

spot_imgspot_img

Έχετε ακούσει ποτέ για τις μπάλες της Γκέισας ή τις μπάλες Ben Wa; Μπορεί να ακούγεται σαν συσκευή βασανιστηρίων, αλλά αυτά τα σέξι μικρά πράγματα θα σας φέρουν στο χείλος της έκστασης!

Το σεξ μας φέρνει ευχαρίστηση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Αλλά για αιώνες, πολλές γυναίκες από διαφορετικούς πολιτισμούς έχουν φέρει ένα μυστικό που τους έφερε ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση – και στους άντρες τους. Αυτό το μυστικό, αναγνωρισμένο σε πνευματικές παραδόσεις όπως η Τάντρα και ο κινεζικός ταοϊσμός, έρχεται με τη μορφή σφαιρών που ονομάζονται μπάλες της Γκέισας ή μπάλες Ben Wa.

Βρες εδώ μπάλες Geishas που ταιριάζουν στις ορέξεις σου. Το νέο γυναικείο μυστικό.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις μπάλες Geisha επιτρέπουν στις γυναίκες να έχουν μια πιο εξαιρετική και ικανοποιητική σεξουαλική απόδοση, καθώς αποκτούν ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα: Ένας δυνατό και γυμνασμένο κόλπο.

Τι ακριβώς είναι οι μπάλες της Γκέισας?

Οι μπάλες της Γκέισας είναι μικρές σφαίρες που συνήθως είναι κούφια μέσα. Συνδέονται με ένα καλώδιο, και μερικές έχουν ένα καλώδιο ανάκτησης στο ένα άκρο για διέγερση και εύκολη αφαίρεση. Ορισμένες μπάλες μπορούν επίσης να είναι ζυγισμένες και συμπαγείς, ενώ μερικές μπορεί να περιέχουν χτυπήματα ή μικρότερες μπάλες μέσα.

Θα αναρωτιέστε πως τις χρησιμοποιείτε; Πολύ απλό σηκώνεστε το πρωί και ετοιμάζεστε για δουλειά. Τις φοράτε μέσα στο κόλπο σας και συνεχίζεται την πορεία σας. Όλη την διάρκεια της ημέρας θα σας γυμνάζει την περιοχή και θα σας προσφέρει οργασμούς. Τόσο απλό!

Εδώ είναι έξι απλά βήματα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις μπάλες σας Γκέισα!

Βρες εδώ μπάλες Geishas που ταιριάζουν στις ορέξεις σου. Το νέο γυναικείο μυστικό.

# 1 Απλά εισάγετε τις μπάλες Geisha στον κόλπο σας μία κάθε φορά, όπως θα κάνατε ένα ταμπόν. Είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό ενώ είστε χαλαροί και εάν αυτή είναι η πρώτη σας φορά, μπορείτε να το κάνετε αυτό με τα πόδια σας λυγισμένα και τα γόνατά σας επάνω και να εξαπλωθούν. Οι μπάλες θα παραμείνουν στη θέση τους επειδή οι μύες Kegel αυτομάτως θα τερματίζουν και θα τους κρατούν μέσα.

# 2 Αν χρησιμοποιείτε μπάλες Geisha με κορδόνι ανάκτησης, φροντίστε να αφήσετε τη χορδή άνετα έξω από το σώμα σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λίγο λιπαντικό για να εισάγετε σωστά τις μπάλες. Αν χρησιμοποιείτε πλαστικές σιλικόνες ή μπάλες σιλικόνης, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό.

# 3 Μόλις οι μπάλες εισαχθούν σωστά, απολαύστε την αίσθηση. Δεν πρέπει να αισθάνεστε οποιαδήποτε δυσφορία – στην πραγματικότητα, μακριά από αυτό. Θα πρέπει να μπορείτε να τα αισθανθείτε μέσα. δοκιμάστε να μετακινηθείτε ή να αναρριχηθείτε πάνω και κάτω από τις σκάλες για να δοκιμάσετε πώς αισθάνονται μέσα σας καθώς κινούμαστε.

# 4 Ξεκινήστε να κρατάτε τις μπάλες για 15 λεπτά και προσπαθήστε να αυξήσετε τον χρόνο καθώς συνηθίζετε την αίσθηση. Μόλις συνηθίσετε σε αυτά, μπορείτε να τα φορέσετε όλη την ημέρα για να δώσετε στους μυς Kegel σας μια πλήρη προπόνηση. Όσο περισσότερο τους φοράτε, τόσο ισχυρότεροι θα γίνουν οι μύες σας. Επίσης, ανάλογα με τα επίπεδα ευαισθησίας σας, θα αρχίσετε επίσης να αισθάνεστε “ορεξάτες” καθώς κινείστε.

# 5 Για να αφαιρέσετε τις μπάλες, τραβήξτε απαλά τη χορδή. Εάν τα χρησιμοποιείτε χωρίς τη χορδή, μπορείτε να τα ανακτήσετε απλά χαλαρώνοντας το κολπικό τοίχωμα και να σηκωθείτε.

# 6 Καθαρίστε τα! Πλύνετε σχολαστικά τις μπάλες με ζεστό σαπουνόνερο ή με καθαριστικό παιχνιδιών πριν και μετά από κάθε χρήση.

Βρες εδώ μπάλες Geishas που ταιριάζουν στις ορέξεις σου. Το νέο γυναικείο μυστικό.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img