Ποιος είπε ότι πολυτέλεια και απόλαυση δεν πάνε μαζί;

spot_imgspot_img

Είναι μάλλον δύσκολο να πιστέψεις ότι η κράμπα στο χέρι ενός γιατρού υπήρξε η αφορμή για να γίνει μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στον τομέα του σεξ. Δεν παύει ωστόσο να είναι η αλήθεια. Μια κράμπα στο χέρι ενός νεαρού φυσιοθεραπευτή είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία του δονητή! Μια απίστευτη μα πέρα για πέρα αληθινή ιστορία. Κάπως έτσι ξεκίνησε λοιπόν ο δρόμος προς την απόλαυση.

Η πολυτέλεια ήρθε λίγο αργότερα. Όταν άρχισαν να εξελίσσονται οι δονητές. Οι εταιρίες που κατασκευάζουν τέτοια προϊόντα, άρχισαν να δημιουργούν δονητές με νέες λειτουργίες και εφαρμογές. Ανέπτυξαν κατά πολύ τον σχεδιασμό, για μεγαλύτερες απολαύσεις. Με πολλαπλούς κινητήρες, τηλεχειριστήρια, ασύρματους κτλ. Στις μέρες μας κάθε ερωτικό βοήθημα είναι πολυτελή και σίγουρα στην χρήση τους μας αλλάζουν την διάθεση. Ζούμε στο 2020, στην εποχή της τεχνολογικής ανάπτυξης και βάζουμε ταμπού στην απόλαυση μας.

Για όσους δεν έχουν ταμπού και δεν ντρέπονται, θα σας προτείνω ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει την πολυτέλεια και την απόλαυση. Αυτό είναι ο δονητής My queen, της σειράς Black Empire. Από την πρώτη κιόλας ματιά καταλαβαίνεις πόσο premium προϊόν είναι. Το μαύρο ματ χρώμα του, σε συνδυασμό με την χρυσή λεπτομέρεια είναι αυτά που γεμίζουν το μάτι. Βέβαια, δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Στόχος του είναι να πετύχει την απόλυτη ευχαρίστηση κατά την χρήση του. Διαθέτει δύο κινητήρες δόνησης και 7 διαφορετικά προγράμματα ηδονής.

Φυσικά αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι ο μηχανισμός θέρμανσης που έχει. Η κεφαλή του θερμαίνεται μέχρι τους 40 βαθμούς και πιστέψτε με όλα αλλάζουν. Η θερμότητα χαλαρώνει και ξεκλειδώνει όλες τις νευρικές απολήξεις τις περιοχής. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνει την απόλυτη κορύφωση για την δική σας απόλαυση. Επίσης είναι 100% αδιάβροχος και επαναφορτιζόμενος μέσω USB.

Πραγματικά είναι ένα προϊόν που χαίρομαι να χρησιμοποιώ μόνη μου αλλά και με τον σύντροφο μου. Απελευθερωθείτε, αφήστε τα ταμπού στο χθες.

Crazy Napo

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img