Μία γυναικεία συσκευή για τα μαλλιά σας που σας λύνει στην κυριολεξία τα χέρια.

spot_imgspot_img

Όποια γυναίκα έχει μακριά μαλλιά θα καταλάβει το βάσανο που βιώνουμε όλες εμείς κατά το στέγνωμα των μαλλιών μας. Στην κυριολεξία το πιο δύσκολο πράγμα κατά την διάρκεια του στεγνότατος των μαλλιών μας είναι η χρήση βούρτσας και πιστολάκι μαζί και ταυτόχρονα. Οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να γυρίζουν την βούρτσα με το ένα χέρι και με το άλλο να κατευθύνουν το πιστολάκι ώστε να στεγνώσουν τα μαλλιά τους.

Η συσκευή που λύνει τα χέρια στο στέγνωμα είναι βούρτσα και πιστολάκι μαζί θα την βρείτε εδώ.

Πάρα πολλές φορές όλες μας σίγουρα έχουμε σκεφτεί πόσο τέλεια θα ήταν αν υπήρχε μία βούρτσα πιστολάκι που θα κάνει το στέγνωμα παιχνιδάκι. Επίσης ένα δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με τα μακριά μαλλιά είναι η ξηροδερμία και η ξηρότητα της τρίχας. Αυτό συμβαίνει πάλι από το λάθος στέγνωμα στα μαλλιά μας και ο λόγος είναι ότι η διάρκεια που στεγνώνουμε τα μαλλιά μας αλλά και ο τρόπος. Το κλασσικό στέγνωμα καταστρέφει τα μαλλιά μας διότι τα βομβαρδίζει με ισχυρό αέρα καυτό για πολύ ώρα και με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεται η υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας και της κεφαλής. Άρα την στιγμή που εμείς νομίζουμε ότι έχουμε στεγνώσει τα μαλλιά μας στην πραγματικότητα έχουμε απλά στεγνώσει την εξωτερική μεριά της κεφαλής καλά αλλά έχουμε καταστρέψει την μικροχλορίδα της τρίχας.

Ο σωστός τρόπος λοιπόν για το στέγνωμα είναι να γίνεται από μέσα προς τα έξω και αυτό είναι αδύνατον να γίνει σωστά με ένα απλό πιστολάκι και ταυτόχρονα να πρέπει να χειριστούμε την βούρτσα με το άλλο χέρι.

Ε λοιπόν η λύση ήρθε στην Ελλάδα από την Lamazi που έφερε στην Ελλάδα την πιστοποιημένη συσκευή της One step και είναι η μόνη που έχει εγγύηση παρόλο που κυκλοφορούν στην αγορά πολλές φθηνές κινέζικες απομιμήσεις και κάνει ακριβώς αυτό που όλες περιμέναμε.

Η συσκευή είναι βούρτσα και πιστολάκι μαζί έχει κεραμική εστία και επίστρωση και στεγνώνει τα μαλλιά σας με τον σωστό τρόπο. Μπορείτε να την βρείτε εδώ και να συμπληρώσετε την φόρμσα ενδιαφέροντος για να έρθει σπίτι σας και να νιώσετε και εσείς την εμπειρία του στεγνώματος στον απόλυτο βαθμό.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img