Ενώ οι ανθέλληνες πολιτικοί τα βάζουν με τά συνθήματα των Ελληνικών ειδικών δυνάμεων οι γείτονές μας δείτε τι τραγουδάνε και χειροκροτάει ο Τούρκος υπουργός (BINTEO)

Eνώ οι δικοί μας πρέπει, σύμφωνα με κυβερνώντες, να τραγουδούν «περνά περνά η μέλισσα» για να δείχνουμε… «ανώτεροι»! Κατά τα άλλα νταούλια και παραδοσιακοί χοροί στην παρέλαση. Ξυπνάτε μερικοί…
Τέτοιου είδους συνθήματα και «τραγούδια» έχουν όλοι οι στρατοί του κόσμου, υπενθυμίζει το onalert. Και μ΄αυτά εκπαιδεύουν τις Ειδικές Δυνάμεις τους. Το τι … «τραγουδάνε» για τους Έλληνες οι «γείτονες»; Και δεν εννοούμε μόνο τους Τούρκους, αλλά και τους Σκοπιανούς, Αλβανούς και Βούλγαρους.
Διαβάστε λοιπόν:
Οι «σύμμαχοι» στο NATO Τούρκοι λοιπόν έχουν «τραγουδάκι» που λέει:

«Εφόσον υπάρχει στο κόσμο ο πρόστυχος ο Έλληνας, μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος», ξεκινά το τραγούδι των Τούρκων κομάντος. Τραγούδι που κάθε στίχος του, κάθε λέξη του ξεχειλίζει από μίσος»Όσο στέκομαι και τον βλέπω απέναντί μου σαν σκυλί , μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος.
1000 κεφάλια γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος», λένε με βροντερή φωνή οι Τούρκοι.
Γιατί τόσο μίσος; Η επόμενη στροφή του απάνθρωπου άσματος εξηγεί:
»Μοναδικός μου σκοπός είναι η εκδίκηση. Όταν έρθει η ώρα μου για το πεδίο της μάχης σε μια μέρα θα σφάξω 1000 γκιαούρηδες. Μα τον Αλλάχ, δεν μου φεύγει αυτό το μίσος».
Μέχρι το τέλος του τραγουδιού, τα ελληνικά κεφάλια που πέφτουν , όλο και αυξάνονται και όχι μόνο αυτά. Ότι μπορεί να ξεριζωθεί από ένα Έλληνα, οι Τούρκοι το ξεριζώνουν , τραγουδιστά.
«1000 κεφάλια από γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος. Να έλιωνα με πέτρες τα κεφάλια 30.000 απ΄ αυτούς. Να ξερίζωνα με τανάλια τα δόντια 10.000 απ΄ αυτούς. Να πετούσα 100.000 πτώματα απ΄ αυτούς στο ποτάμι».
Εκτός από τους Τούρκους και οι υπόλοιποι γείτονές μας μας …μνημονεύουν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους εκπαίδευσης. Βούλγαροι και Σκοπιανοί, έχουν σαν βασικό θέμα για τα δικά τους πολεμικά τραγούδια, τη Θεσσαλονίκη, η οποία πιστεύουν ότι δικαιωματικά τους ανήκει. «Ας μας Σολούν μαρς», τραγουδούν, που σημαίνει «εμπρός για την Θεσσαλονίκη». Όσο για τους Αλβανούς; Αυτοί χρησιμοποιούν τα τραγούδια των Τούρκων εκπαιδευτών τους, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν αναλάβει την εκπαίδευση και την οργάνωση του στρατού των Τιράνων.

1 Comments

  1. ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΣΕΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ Η ΤΟΥΡΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ .ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΗ ΞΥΔΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ

Leave A Comment