Απίστευτα πράγματα βγαίνουν στο φως από τον πόλεμο ΑΡΗ – Παοκ – Ο αρχηγός της Θύρα 4 παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακό περνούσε από την Τούμπα αβαβά (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν το τελυταιό 24ώρο στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ Άρη και Πάοκ. Μετά τα συνταρακτικά στοιχεία που προκύπτουν από την κατάθεση Σιαμπάνη περί απόπειρας δωροδοκίας. Οι δύο ομάδες έχουν μπεί σε ένα πόλεμο χωρίς όρια.

Eδώ θα βρείτε την μεγαλύτερη και πιο Luxury συλλογή από δονητές και strap στις οικονομικότερες τιμές.

Από μαφιόζικες απειλές οπαδών του Πάοκ στον νεαρό τερματοφύλακα του Άρη μέχρι μηνήσεις, εξώδικα και ασφαλιστικά μέρτα να πέφτουν βοχή.

Ο Πάοκ και η διοίκησή του που απ’ ότι φαίνεται αρνείται να δεχθεί την δίκαιη ήττα του από τον Άρη σύμφωνα με την ανάλυση Κλάντεμπεργκ, έχοντας βάλει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μία δύνη εξευτελισμού του αθλήματος μέσω των χαρακτηρισμών μετά την ήττα περί στημένου ματς και άλλα τέτοια που ειπώθηκαν στο κανάλι του μεγαλομετόχου της ομάδας OPEN.

Ανάμεσα όμως σε όλα αυτά τα αίσχη που συμβαίνουν βλέπουν το φώς και στοιχεία που ήταν βαθιά κρυμμένα στον χρόνο. Και ένα από αυτά είναι η ομολογία του στρατηγού της Θύρας 4 που μάλιστα είχε βραβευτεί και αναγνωριστεί από την ομάδα του Παοκ να λέει ότι ο Ολυμπιακός κάποτε περνούσε από την τούμπα αβαβά. Πράγμα που βάζει βόμβα στα θεμέλια της Τούμπας αν ισχύει.

Δείτε το βίντεο.

Eδώ θα βρείτε την μεγαλύτερη και πιο Luxury συλλογή από δονητές και strap στις οικονομικότερες τιμές.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img