Δεν προσήλθε στο δικαστήριο για τις κατηγορίες απόπειρας βιασμού ο Πέτρος Φιλιππίδης

spot_imgspot_img

Η ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας που γίνεται στο πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη για τις καταγγελίες για 1 βιασμό και 2 απόπειρες έγινε σήμερα με τον ηθοποιό να καταθέτει υπόπνημα μέσω του δικηγόρου του ενώ ο ίδιος δεν παρευρεθεί στο δικαστήριο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός ζήτησε να ελεγχθούν από τον Κώστα Σπυρόπουλο (εισαγγελέας), ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Solar Light Sensor αυτόνομος ηλιακός προβολέας σε μορφή κάμερας με αισθητήρα κίνησης, 20 φορές δυνατότερο φως από τους ηλεκτρικούς προβολείς.

Σήμερα τις πρωινές ώρες στο γραφείου του εισαγγελέα βρέθηκε  μια γυναίκα, η οποία αναφέρθηκε στο χαρακτήρα αλλά και στη σχέση που φέρεται να είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, να σημειώσουμε ότι με την γυναίκα είχε συνεργαστεί σε πολλές σειρές του αλλά και στο θέατρο.

Μετά την κατάθεση της γυναίκας, υποβλήθηκε μέσω δικηγόρου το έγγραφο υπόμνημα του ηθοποιού, ενώ πλέον αναμένεται η εξέταση του υπομνήματος από τον αρμόδιο, όπου θα αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ή μη σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη

Η απόλυτη κάμερα ασφαλείας με την δική της νοημοσύνη. Παρακολουθεί, καταγράφει μιλάει ακούει και ειδοποιεί.

 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img