Εξοργισμένοι οι συγγενείς των 63 νεκρών από τις φωτιές του 2007 με Κυβέρνηση Μητσοτάκη και ΜΜΕ

spot_imgspot_img

Εξοργισμένοι και αηδιασμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι και οι συγγενείς από τους 63 νεκρούς που κάηκαν ζωντανοί στην Αρτέμιδα και την Ηλεία στις πυρκαγιές του 2007 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα ΜΜΕ. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα δεν διστάζουν να τοποθετηθούν και δημόσια μέσω Social Media.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Δεν φτάνει που δεν μπήκε κανείς φυλακή και τους εξαγοράσατε με 5 ευρώ και με σκανδαλώδη διαδικασίες όλοι είναι έξω και κάνουν πολιτική. Δεν φτάνει που κάηκαν οι άνθρωποί μας ζωντανοί, δεν φτάνει που δεν διορθώσατε τίποτα 5 χρόνια μετά αλλά του ξεχάσατε κιόλας. Όλα τα ΜΜΕ εδώ και 3 ημέρες έχουν αφιέρωμα στην τραγωδία στο Μάτι αλλά κανένα κανάλι δεν έπαιξε ούτε ένα δευτερόλεπτο για την τραγωδία επί ημερών Καραμανλή και κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και με Μητσοτάκη υπουργό τότε την τραγωδία στην Ηλεία και τους 63 νεκρούς.

Έχουμε και εμείς νεκρούς, και εμείς χύσαμε δάκρυα και εμείς ζητάμε δικαίωση και προστασία από το κράτος σας. Που είναι άραγε τα ΜΜΕ με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να κάνει και εκεί ένα αφιέρωμα. Μήπως υπάρχει πολιτική εντολή να ξεχαστεί το 2007.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img