Επίδειξη ισχύος από τον Υπουργό Στυλιανίδη που φοράει την μάσκα κάτω από την μύτη με αλαζονεία και υποκρισία αλλά νοιάζεται για την υγεία μας

spot_imgspot_img

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ντροπής και ειρωνείας απέναντι στον ελληνικό λαό οι κυβερνόντες και οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Με περίσσιο θράσος αλλά και υποκρισία δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις απέναντι στους πολίτες. Βάλτε την μάσκα σωστά κύριε υπουργέ πόσο καιρό την φοράτε σαν τσέλιγκας. Τόσους ειδικούς έχει ταΐσει και τόσα κανάλια η κυβέρνησή σου ώστε να δείξουν στον κόσμο πως φοριέται κανονικά η μάσκα.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Πρόστιμο κύριε υπουργέ για εσάς υπάρχει η εσάς δεν σας πιάνει ο νόμος που έχετε ψηφίσει. Ούτε καρνάβαλος δεν φοράει έτσι την μάσκα απαράδεκτε και κοινωνικά ανεύθυνε κύριε Στυλιανίδη. Το ότι είστε υπουργός δεν σας δίνει το δικαίωμα να θέτετε σε κίνδυνο κανένα πολίτη. Είστε κοινωνικά εκτός από ανεύθυνος και επικίνδυνος. Θα μπρούσε να χαρακτηρίσει κάποιος όπως χαρακτήριζαν τα κανάλια τους Έλληνες πολίτες και εγκληματία πολέμου.

Κύριε υπουργέ με απόλυτη συνέπεια λοιπόν σα λέμε ότι είστε ανεύθυνος, επικίνδυνος και προκλητικός.

Να σημειωθεί ότι τη φωτογραφία με τη μάσκα κάτω από τη μύτη, ανάρτησε ο ίδιος στο Twitter. Τόσο πανέξυπνος. Στην Αιτωλοακαρνανία μετέβη την Κυριακή ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή Συντονισμού της ΓΓΠΠ, Φοίβο Θεοδώρου, όπου πραγματοποιήθηκε αυτοψία, με τη μάσκα κάτω από τη μύτη, στις περιοχές που έπληξε η χθεσινή κακοκαιρία.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img