Με χειροκροτήματα στον Εισαγγελέα η μάνα που δεν έκανε self test ο γιος της

spot_imgspot_img

Η γυναίκα συνελήφθη στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε την Πέμπτη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε η  μητέρα που συνελήφθη   για διέγερση σε ανυπακοή μετά από άρνηση να υποβληθεί ο γιος της σε self test, μέτρο που πέρασε η κυβέρνηση ως απαραίτητο για την παρακολούθηση μαθημάτων εν μέσω πανδημίας.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα συνελήφθη στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε την Πέμπτη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ζητά να τηρείται η αυτόφωρη διαδικασία για αναρτήσεις που παρακινούν γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους να κάνουν τεστ. Η συλληφθείσα υπέβαλε μήνυση κατά των υπευθύνων του 1ου ΓΕΛ επειδή αρνήθηκαν να δεχθούν τον γιο της χωρίς να έχει προσκομίσει το απαραίτητο έγγραφο αυτοδιάγνωσης για κορονοϊό.

Εδώ μπορείτε να  βρείτε την επαναστατική φριτέζα κυκλωνικού αέρα που μπορείτε να τηγανίζετε χωρίς καθόλου λάδι.

Πριν την μεταγωγή της στο δικαστήριο, συγγενείς της καθώς και κόσμος που τάσσονται κατά του self test αλλά και “θεματοφύλακες του Συντάγματος”, όπως αυτοαποκαλούνται, συγκεντρώθηκαν στο Μέγαρο ως ένδειξη αλληλεγγύης, χωρίς να φορούν μάσκα ή να τηρούν αποστάσεις, μέτρα που δεν τήρησαν ούτε μετά από συστάσεις των αστυνομικών. Η γυναίκα δεν έκανε κάποια δήλωση το μόνο που είπε ότι το κάνουμε για τα παιδιά μας με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί να την χειροκροτεί.

Η αυθεντική Tunai Yoga massager θα την βρείτε εδώ ενώ οι περισσότεροι στο χώρο του ίντερνετ που προμηθεύουν φθηνές απομιμήσεις την παρουσιάζουν σαν SIATSU μασάζ. Η επιλογή είναι καθαρά δική σας αλλά δεν νομίζουμε ότι αξίζει το ρίσκο για ένα ποσό της τάξης των 29 ευρώ.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img