Νέα εισαγγελική έρευνα στον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό μετά την τέταρτη καταγγελία

spot_imgspot_img

Νέα καταγγελία για βιασμό προς το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη η 4η στη σειρά την ίδια ώρα που ο σκηνοθέτης παραμένει προφυλακισμένος.

Την κατάθεση στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Λιγνάδη την έκανε ένας 24χρνος άνδρας, όπου κατέθεσε πως βιάστηκε από τον σκηνοθέτη πριν από 7 χρόνια.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα κληθεί να απολογηθεί και για αυτή την καταγγελία και έπειτα ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε νέα κακουργηματική δίωξη σε βάρος του ή όχι.

Να τονισθεί ότι συνάμα εξηγήσεις ενώπιον των αρχών έχει κληθεί να δώσει τις επόμενες μέρες πρωταγωνιστής ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Η απόλυτη κάμερα ασφαλείας με την δική της νοημοσύνη. Παρακολουθεί, καταγράφει μιλάει ακούει και ειδοποιεί.

Ο υπεύθυνος κλήθηκε σε ανόρκιστη κατάθεση και ζήτησε προθεσμία η οποία τελειώνει μέσα σε αυτή την εβδομάδας προκειμένου να ετοιμάσει την γραμμή υπεράσπισης. Πάντως ο σκηνοθέτης μπορεί να αποφύγει την αυτοπρόσωπη παρουσία στον εισαγγελικό λειτουργό, καταθέτοντας μέσω του δικηγόρου του γραπτό υπόμνημα παροχής εξηγήσεων. Ακούγεται από το στενό του περιβάλλον ότι αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταλογίζουν οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί.

Ένας ακόμη ηθοποιός που έχει παίξει σε γνωστές ταινίες και σειρές θα κληθεί σαν ύποπτος εντός των ημερών. Τον ηθοποιό κατηγορεί νεαρή γυναίκα, οι οποία είναι εκτός του καλλιτεχνικού χώρου, η γυναίκα φαίνεται να καταγγέλλει πράξεις σεξουαλικής κακοποίησής της το 2020, οι οποίες σε νομικό επίπεδο στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Η απόλυτη συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους σε αυχένα , πλάτη και πόδια και μπορείτε να την έχετε και στο αμάξι σας. Μία απίστευτη εμπειρία χαλάρωσης που θα την λατρέψετε.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img