Σταϊκούρας “Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε θα δούμε τον Σεπτέμβριο” – “Πάντως όλοι πληρώνετε λιγότερους φόρους”

spot_imgspot_img

Να μη παραπονιέται κανείς και να μην κρίνει την κυβέρνηση βάση γεγονότων θέλει ο Χρήστος Σταϊκούρας που μάλλον με τον μισθό που παίρνει και το βόλεμα που έχει εξασφαλίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε εφοπλιστές, καναλάρχες και κομματόσκυλα νομίζει πως οι Έλληνες ζουν στο ίδιο συννεφάκι με τον ίδιο.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός οικονομικών ούτε λίγο ούτε πολύ έδειξε τον σχεδιασμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ακρίβεια. Νομίζουν ότι όλα λύνονται με λίγες μίζες και λίγο επικοινωνιακή κοροϊδία μέσω των καναλιών που έχουν καλοταΐσει και δήλωσε στον Αnt1 «θα δούμε τι θα κάνουμε με τα καύσιμα, θα δούμε τι θα γίνει με το ρεύμα, που αν ανέβει και άλλο θα έχουμε κι άλλες παρεμβάσεις, και την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης».

Μάλιστα σε ένα κρεσέντο ειρωνείας απέναντι στον ελληνικό λαό δήλωσε “ακόμα δεν έχουμε υλοποιήσει τα μέτρα που έχουμε εξαγγείλει. Είναι ζητήματα που τα συζητάμε γενικά, όχι όμως μέσα στον επόμενο χρόνο. Ο σχεδιασμός είναι κυβερνητικός τετραετίας. Είχαμε υποσχεθεί να μειώσουμε φόρους και νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει σημαντικά σε αυτό το επίπεδο». και έκλεισε.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

«όλοι πληρώνετε πολύ λιγότερους φόρους, το προσπερνάμε με ευκολία και κοιτάμε μόνο τις τιμές στα σούπερ μάρκετ. Υπενθυμίζω ότι και φέτος η χώρα θα έχει έλλειμμα. Εάν μεγαλώσει το έλλειμμα, η χώρα θα πρέπει να δανειστεί και οι πολίτες να το πληρώσουν». Υπενθύμισε δε, ότι «τα χαμηλότερα εισοδήματα έχουν μείωση στον ΕΝΦΙΑ και στον φόρο εισοδήματος».

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img