Τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης στη ζωή μας

spot_imgspot_img

Σύμφωνα με νέες μελέτες τα ηλεκτρικά πατίνια είναι ικανά να μειώσουν την χρήση του αυτοκινήτου στα μεγάλα αστικά κέντρα. Συγκεκριμένα, θα μπορούσαν να μειώσουν το χρόνο της μετακίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι και στο 70%.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα κορυφαία πατίνια σε πωλήσεις στην Ελλάδα!!!

Από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι και σήμερα αυτό που έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητα μας ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και στις μικρότερες πόλεις είναι η ηλεκτροκίνηση και συγκεκριμένα τα ηλεκτρικά πατίνια. Υπάρχουν ήδη 3 μεγάλες εταιρείες οι οποίες έχουν τοποθετήσεις εκατοντάδες πατίνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ο κόσμος δείχνει να αγκαλιάζει αυτή την καινοτόμα, οικολογική και οικονομική λύση για την μετακίνηση του.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα κορυφαία πατίνια σε πωλήσεις στην Ελλάδα!!!

Ο κόσμος αρχίζει και επενδύει και ο ίδιος στα ηλεκτρικά πατίνια αγοράζοντας πλέον δικά του για ρίξει και άλλο το κόστος για την μετακίνηση του ή ακόμη για να δουλέψει με αυτά (delivery). Οι πωλήσεις των ηλεκτρικών scooter αυξήθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια 200%. Και καθόλου άδικα γιατί ο καθένας μπορεί να πηγαίνει στη δουλειά του αποφεύγοντας να στριμώχνετε σε λεωφορεία και μετρό. Το ηλεκτρικό πατίνι είναι οικολογικό δεν παράγει καθόλου ρίπους, είναι εύκολο στην χρήση του γιατί μπορεί να φορτιστεί μέσα σε λίγες ώρες έχοντας ελάχιστο κόστος και να το πάρει ακόμη και στην δουλειά του αφού τα περισσότερα πατίνια είναι αναδιπλούμενα.

Η ηλεκτροκίνηση ήρθε για να μείνει αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε Ελλάδα και εξωτερικό διαλέγουν τα ηλεκτρικά πατίνια είτε για τις βόλτες τους είτε για τρόπο μετακίνησης στην δουλειά τους.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα κορυφαία πατίνια σε πωλήσεις στην Ελλάδα!!!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img