Ότι καίγεται μπαίνει ανεμογεννήτρια Μητσοτάκη και αν κάποιος εμποδίσει τον πλουτισμό κουμπάρων, συγγενών και ημέτερων συλλαμβάνεται – Συλλήψεις τώρα και προσαγωγές διαδηλωτών σε κινητοποίηση κατά των ανεμογεννητριών

spot_imgspot_img

Μόλις πρόπερσι είχε πιάσει φωτιά στην περιοχή ήταν καλοκαίρι του 2019 και μέσα στο 2 χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρόλαβε και πλειστηρίασε το έργο το ανέθεσε και δεν την σταματάει τίποτα από το να γεμίσει όλον το ορεινό όγκο με τις ανεμογεννήτριες. Εξάλλου ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης το είχε πει στην βουλή των Ελλήνων ότι οι ανεμογεννήτριες θα μπούν ότι και να γίνει.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Προφανώς τα λεφτά είναι πολλά και πρέπει κάποιες συγκεκριμένες οικογένειες να πλουτίσουν εύκολα. Ωστόσο ακόμα υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι που στον Τύμπανο Αργιθέας Καρδίτσας δεν έχουν αποδεχθεί την εγκατάσταση ανεμογεννήτριες. Ο στόχος των διαδηλωτών που κινητοποιήθηκαν σήμερα με στόχο να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή στις 11 το πρωί. Ωστόσο, το λεωφορείο με τους διαδηλωτές εμποδίστηκε κι ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία, ενώ απειλήθηκαν επεισόδια και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έξι προσαγωγές και συλλήψεις.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα ηλιακά φωτιστικά και να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει.

Η σημερινή κινητοποίηση, ενταγμένη στον αγώνα κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην οροσειρά των Αγράφων, έγινε με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα που έλαβε η Τροχαία από τις 20 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Αυγούστου, όπου θα γίνεται προγραμματισμένη διέλευση 24 βαρέων οχημάτων που θα μεταφέρουν τμήματα ανεμογεννητριών στον Τύμπανο Αργιθέας, μέσω του οδικού δικτύου Λάρισας – Τρικάλων – Μουζακίου.

Όποιος αντιδράει για οτιδήποτε θα του περνιούνται χειροπέδες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img