25 χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε ξαφνικά – Ζητούσε εξηγήσεις για τις παρενέργειάς που είχε αρνούνταν να τις αναφέρουν και δεν ήθελε να εμβολιαστεί ξανά

spot_imgspot_img

Δεν έχει τελειωμό το θανατικό των αθλητών για το 2021. Σαν τα κοτόπουλα πεθαίνουν οι επαγγελματίες αθλητές το 2021 με την αύξηση να αγγίζει το 1000% σε σχέση με το 2020 σε παγκόσμιο επίπεδο. Φυσικά σε πολλές χώρες όπως και στην Ελλάδα που παρατηρείτε το φαινόμενο της υποκαταγραφής των παρενεργειών δεν δίνεται καμία εξήγηση. Μάλιστα στην χώρα μας δεν έχουν μπει καν στον κόπο να κάνουν έστω μία αναφορά κάπου για αυτό το φαινόμενο των εκατοντάδων αιφνίδιων θανάτων και να προσπαθήσουν να δώσουν μία εξήγηση.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο νεαρός αθλητής έφυγε από τη ζωή μέσα στο 2021, καθώς ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Ντιέγκο Αρμάντο Μοντιέλ πέθανε σε ηλικία 25 ετών από ξαφνική μηνιγγίτιδα, μια εγκεφαλική πάθηση υψηλής θνησιμότητας που προκαλεί ξαφνική ασθένεια και σκοτώνει γρήγορα λόγω πίεσης υγρού στον εγκέφαλο.

Ο 25χρονος Αργεντινός εισήχθη το πρωί του Σαββάτου στην εντατική του νοσοκομείου San Juan Bautista και τελικά πέθανε την Κυριακή, σύμφωνα με το «la nacion».

Μάλιστα ο μέσος είχε γράψει πριν από λίγο καιρό ότι έχει παρενέργειες από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό! «Είμαι στο σημείο να αυτοκτονήσω. Δεν θα εμβολιαστώ ποτέ ξανά», έγραψε στο διαδίκτυο τον Αύγουστο.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο 25χρονος μέσος είχε παραπονεθεί νωρίτερα φέτος για ανεπιθύμητα συμπτώματα αφού έλαβε το εμβόλιο για τον COVID-19 και δεν ήθελε να κάνει άλλη δόσει ενώ δεν κατέγραψαν τις παρενέργειες που είχε δηλώσει ότι είχε.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img