Άδωνις συνεχίζει να γλεντάει τους Έλληνες – Τι να κάνουμε τώρα φέτος έχουμε μεγάλη ύφεση ενώ πέρσι είχαμε μικρή

spot_imgspot_img

Ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν. Έτσι και στην Ελλάδα όταν δεν μιλάμε και δεν αντιδράμε σε αυτά που βιώνουμε και βλέπουμε αλλά αδιαφορούμε αφήνοντας τους κλόουν να κάνουν το σόου τους τότε τέτοια θα έχουμε.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Πλέον έχουμε περάσει στην απέναντι όχθη του ποταμού με την ανοσία στην βλακεία και στην ειρωνεία να έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Πλήρωνε Έλληνα ρεύμα και αέριο και βενζίνη το μισό και παραπάνω μισθό σου, και μη μιλάς. Αυτό σου αξίζει όταν αφήνεις ανίκανους να έχουν κάνει μία κοινωνία ανάξιων και χωρίς να υπηρετούν καμία αξία. Αν θες μία κοινωνία αξιών και άξιων ανθρώπων πρέπει να πας στην κάπλη πρέπει να απαντάς όταν ακούς βλακείες από φίλους, από γλύφτες, από πολιτικάντηδες. Οπότε μη μιλάς και κάτσε να γλεντάει ο Άδωνις.

Σήμερα στην Εκπομπή του Παπαδάκη μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου πανελίστα ομολόγησε ότι σήμερα έχουμε την μεγαλύτερη ύφεση στην ΕΕ και σαν αντίλογο είπε ε και πέρσι είχαμε μικρή ύφεση. Άρα η ανικανότητά τους περιορίζεται στην απάντηση του πέρσι που ήταν όλη η αγορά κλειστή.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο να διορθωθεί η κατάσταση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την παρέα του που μόνο στόχο έχουν να εμφανίζονται στα κανάλια τους και να κάνουν σόου.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img