Άδωνις σε Παπαδάκη τρολάρει τους Έλληνες που έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν – “Εγώ δεν βάζω φθηνή βενζίνη για να μη χαλάσει το αμάξι μου”

spot_imgspot_img

Σε κομπάρσους τρίτης κατηγορίες είναι ο ρόλος των δημοσιογράφων στην ελληνική τηλεόραση αφήνοντας μόνους τους πλέον τους πολιτικούς κάνουν το σόου τους απέναντι στο Ελληνικό λαό. Αλλά όπως λέει και μία παλια ρήση “Ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν”. Έτσι και στην Ελλάδα ο ελληνικός λαός έχει τους Αδώνιδες του που τον τρολάρουν και γλεντάνε πάνω του την ίδια στιγμή που αυτός δυσκολεύεται να βάλει ψωμί στο τραπέζι των παιδιών του.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Αλλά τι να το κάνεις ακόμα και που γνωρίζουν το πρόβλημα ο ελληνικός λαός ζητωκραυγάζει τους ηγέτες του σε καθημερινή βάση και δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο να βρεί ένα βύσμα να το γλύψει καλά από πάνω εώς κάτω και να του καθαρίσει την κατουρημένη ποδιά με την γλώσσα του προκειμένου να κερδίσει λίγα ψίχουλα εύνοιας και στην καλύτερη περίπτωση κάποια θέση στο δημόσιο.

Σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην Εκπομπή καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη που ήταν εμφανώς ενοχλημένος από το στρίμωγμα που του είχε κάνει συνάδελφός του στο πάνελ που γνώριζε καλά οικονομικά και ανάγκασε τον Άδωνι να μην ξέρει τι να απαντήσει αλλά να αρχίσει τα κακαρίσματα και τους χαρακτηρισμούς την ώρα που χιλιάδες Έλληνες πεινάνε.

Σε ερώτησή του για την ακρίβεια της βενζίνης και αν είναι θεμιτό ή αν υπάρχει νομοθεσία που επιτρέπει την πώληση αγαθών φθηνότερα από την τιμή αγοράς. Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν ότι αυτό είναι νόμιμο. Αλλά όταν βλέπει φθηνή βενζίνη αυτός σε προσωπικό επίπεδο δεν βάζει γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά του ή θα είναι νοθευμένη ή θα είναι αγορασμένη από παράνομους προμηθευτές ή από την μαύρη αγορά ή από λαθρέμπορους.

Άρα ο κύριος Άδωνις μας προτείνει να βάζουμε την ακριβή βενζίνη να αφήσουμε την γκρίνια γιατί έτσι προστατεύουμε και τα έσοδα του κράτους αλλά και τα αμάξια μας από βλάβες και ζημίες.

Να σημειώσουμε ότι στην συνέχεια της εκπομπής ο κύριος Άδωνις σώθηκε από τον Γεώργιο Παπαδάκη που επιτέθηκε και συγκράτησε τον συνάδελφό του ώστε να τον θέσει σε σιωπή και να σταματήσει τις δύσκολες ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img