Αφού στην Μύκονο εμβολιαστήκαμε όλοι και είμαστε υπάκουοι πολίτες, γιατί μας κλείσατε κύριε Μητσοτάκη;

spot_imgspot_img

Μία απορία εκφράζουν, όλοι οι πληττόμενοι επιχειρηματίες του νησιού, αλλά και άλλων περιοχών, που βλέπουν ότι είναι στο έλεος της καθεστωτικής κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μάλιστα πολλοί από τους ήδη εμβολιασμένους στο νησί αρχίζουν να αμφισβητούν ακόμα και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων με δεκάδες ανθρώπους να ακυρώνουν την δεύτερη δόση.

Δείτε επίσης: Ο πρώτο φορητός αποχυμωτής μπλέντερ με μπαταρία που λύνει τα χέρια σε κάθε σπίτι.

Η βασική απορία που δημιουργείται από τους πολίτες της Μυκόνου είναι αφού έχουμε εμβολιαστεί πάνω από 90% στο νησί και όλοι οι εργαζόμενοι ή οι επισκέπτες σε αυτό είναι εμβολιασμένοι ή με τεστ κάθε δύο ημέρες ποιός είναι ο πραγματικός λόγος που κλείσαμε;

H αλήθεια μία σαφή απάντηση σε αυτό δεν έχει δώσει κανείς κυβερνητικός εκπρόσωπος. Επίσης μία δεύτερη απορία είναι αφού μιλάμε για 90+% εμβολιασμένους πως γίνετε και αυξάνονται τα κρούσματα. Μήπως τελικά η καραμέλα με την ανοσία μέσω των εμβολίων άνω των 70% θα επιφέρει ανοσία αγέλης είναι αποτυχημένη εκτίμηση. Μήπως όλο το πλάνο με τον εμβολιασμό του πληθυσμού με το ζόρι έχει μόνο οικονομικό σκοπό και όφελος.

To απόλυτο Luxury sex shop με τα πιο πρωτότυπα και οικονομικά παιχνίδια

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img