Νέα μέτρα- Ακριβότερο το ρεύμα και τα καύσιμα μόνο για τους ανεμβολίαστους από το νέο έτος

spot_imgspot_img

Αποφασισμένη να εξοντώσει οικονομικά και κοινωνικά είναι η Ελληνική κυβέρνηση όλους τους ανεμβολίαστους. Παρόλο που η διασπορά του covid-19 πλέον δεν γίνετε από αυτούς και παρόλου που τους έχει επιβάλει σε ήδη πολλά έξοδα και συνεχόμενά τεστ, γεγονός που τους καθιστά ακίνδυνους. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να βλέπει τους ανεμβολίαστους ως τους εχθρούς του κράτους και πασχίζει να μεταφέρει την πόλωση στο εσωτερικό της κοινωνίας.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Η κυβέρνηση θέλοντας να κρύψει την αποτυχία της με τα πιστοποιητικά ελευθερίας που εν τέλη καμία προστασία δεν παρείχαν και καμία απολύτως ανακοπή της επέλασης θέλει τώρα να μεταφέρει όλη την οικονομική ζημία του κράτους πάνω στην μικρή μερίδα των ανεμβολίαστων μέσω βασικών αγαθών. Το νέο πλάνο που υπάρχει ήδη στα συρτάρια του Μαξίμου και υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί από το νέο έτος με την αφορμή της οικονομική κατάστασης που έχει επέλθει η χώρα αναφέρει:

Ότι οι ανμβολίαστοι θα πληρώνουν με τέλος Covid-19 μέχρι και 120% παραπάνω από το σύνολο του λογαρισμού της ΔΕΗ για έξοδα ΜΕΘ κτλ.
Η αγορά πετρελαίου και Βενζίνης θα γίνετε με πιστοποιητικό ελευθερίας ειδάλλως θα ισχύει άλλη τιμή πιο ακριβή μέχρι και 80% παραπάνω.
Δε θα δικαιούται κανένα επίδομα η οικογένεια που θα έχει έστω και ένα γονέα ανεμβολίαστο.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

Αυτά είναι οι βασικοί άξονες του σχεδίου που περιλαμβάνει τον διαχωρισμό των πολιτών και την μετακύλιση της ευθύνης της κυβερνητικής αποτυχίας στην διαχείριση του COVID-19.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img