Νέο Βίντεο – Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού σταθμάρχη προσπάθεια χειραγώγησης κοινής γνώμης και δικαιοσύνη από τα ΜΜΕ

spot_imgspot_img

Πολύ βάθος απ ότι φαίνεται έχει υπόθεση με τον ξυλοδαρμό του Σταθμάρχη από τους δύο ανήλικους. Την δημοσιότητα είδε ένα ακόμα βίντεο που δείχνει ότι ο διαπληκτισμός μεταξύ των τριών ξεκίνηση από την ώρα που βγήκαν από το συρμό ο σταθμάρχης και οι δύο νεαροί. Στο σημείο εκείνο φαίνεται ο σταθμάρχης να λέει κάτι σε έντονο ύφος με τους νεαρούς και να τους υποδεικνύει κάτι με το αριστερό του χέρι μάλιστα αυτό φαίνεται στο βίντεο ότι εξόργισε τον έναν εκ των δύο νεαρών και του πέταξε κάτι. Ο σταθμάρχης το αποφεύγει και ο νεαρός πάει να φύγει τότε ο σταθμάρχης λέει κάτι και ο νεαρός κινείται απειλητικά πλέον προς τον σταθμάρχη. Στη συνέχεια βλέπουμε τον νεαρό να ξανά γυρίζει την πλάτη του και να πάει να φύγει ενώ ο σταθμάρχη τρέχει απειλητικά προς το μέρος τους και τους κυνηγάει τότε οι δύο νεαροί χάνουν τον έλεγχο και αντέδρασαν με κακό τρόπο χτυπώντας τον σταθμάρχη.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους στο αυχένα, την πλάτη και άλλα σημεία σαν επαγγελματίας.

Φυσικά στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι η πράξη πρέπει να τιμωρηθεί διότι ξεπερνάει την λογική μία ευγενικής, δίκαιης και πρωτίστως πολιτισμένης κοινωνίας αλλά θα πρέπει η υπόθεση να φτάσει μέχρι το τέρμα. Και να ελεγχθεί και η συμπροφορά του σταθμάρχη απέναντι σε ανήλικα παιδιά και τον λόγο που τα κυνήγησε τρέχοντας. Το αξιοπερίεργο στην υπόθεση και παρόλο που έχουν γίνει δεκάδες τηλεδίκες με ξεκάθαρο σκοπό να κατευθυνθεί η κοινή γνώμη και η απόφαση της δικαιοσύνη είναι ότι εν τέλη και σύμφωνα πάντα με το τελευταίο βίντεο ο σταθμάρχης δέχεται την βία και καταδικαστέα επίθεση αφού όμως πρώτα κυνήγησε τα ανήλικα παιδιά.

Η μητέρα των δύο ανηλίκων ισχυρίζεται ότι ο σταθμάρχης εντός του τρένου έθιξε τα ανήλικα παιδιά για την οικογένειά τους, την μητέρα τους τα μιλούσε υποτιμητικά και προσβλητικά και τα ανάγκασε να κατέβουν σε άλλη στάση και όχι στην στάση που ήθελαν τα ίδια . Επίσης αναφέρει ότι εντός του τρένου χτύπησε τον έναν νεαρό και αυτό συνεχίστηκε και έξω από το τρένο.

Η έρευνα από την δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι αμερόληπτη και να μην υπάρχει ίχνος επιρροής από την πρόστυχη διαχείριση των ΜΜΕ πρέπει πρωτίστως να βρεθεί όλο το υλικό από τις κάμερες και ο ήχος μέσα και έξω από το τρένο ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν υπήρξε καταχρηστική και προκλητική συμπεριφορά από τον σταθμάρχη.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους στο αυχένα, την πλάτη και άλλα σημεία σαν επαγγελματίας.

Σημεία που προκαλούν ερωτήματα:
Που είναι το υλικό μέσα από το τρένο και γιατί δεν είδε το φως της δημοσιότητας;
Που είναι ο ήχος και για ποιο λόγο δεν είδε το φώς της δημοσιότητας;
Ο σταθμάρχης θέλησε να εκμεταλλευτεί άραγε την πολιτική του και συνδικαλιστική του υπόσταση; Μίλησε άραγε με συνδικαλιστές της ΜΕΤΡΟ ΑΕ ώστε να δοθεί το βίντεο στην δημοσιότητα και μόνο το απόσπασμα που προκαλεί έντονη λαική οργή; Να ελεγχθεί το τηλεφωνικό απόρρητο άμεσα και των δύο μεριών.
Να δημιουργηθεί ένα γραφείο σε κάθε σταθμό ώστε να μπορεί ο πολίτης να καταγραφει απρεπείς, αγενής και καταχρηστική συμπεριφορά από τυχόν ελέγχους και να καταγράφονται με αριθμό πρωτοκόλλου άμεσα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους στο αυχένα, την πλάτη και άλλα σημεία σαν επαγγελματίας.

Δείτε το βίντεο με τις επεξεργασίες που έχει υποστεί από μεγάλα ΜΜΕ και χωρίς φωνή.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img