Ανεύθυνος ιερέας δηλώνει ότι κοινώνησε 700 πιστούς ενώ πρώτα είχε δώσει κοινωνία σε νοσούντες (Βίντεο)

Ενώ βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση στην κοινωνία με την κατάσταση να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Υπάρχουν κάποιοι ιερής αξιωματούχοι που λειτουργούν με μία συμφεροντολογική ανεύθυνη λογική που προκαλούν αγανάκτηση σε όλους όσους έχουν σηκώσει στην πλάτη τους το βάρος της ατομικής ευθύνης στην καταπολέμηση του κορονοϊού.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους στο αυχένα, την πλάτη και άλλα σημεία σαν επαγγελματίας.

Πατήρ Κωνσταντίνος Καντάνης εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου είναι ένας από αυτούς τους ιερής που λειτουργεί με εντελώς ανεύθυνη λογική εκμεταλλευόμενος της ευσέβεια των πιστών και προκαλεί μάλιστα με τα λεγόμενα του. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει κοινωνήσει 700 άτομα ενώ πρώτα είχε κοινωνήσει αρκετούς νοσούντες.

Και μάλιστα σαν τεκμήριο θεάρεστης πράξης, αναφέρει ότι κανένας από αυτούς δεν νόσησε από κορνοιό. Αυτή η ανεύθυνη ρητορική του ιερέα έχει σαν αποτέλεσμα τα κρούσματα να αυξάνονται ραγδαία και επικίνδυνα μιας και είναι αδύνατος αλλά και φυσικό επακόλουθο ότι δεν γνωρίζει του 700 πιστούς που έλαβαν την κοινωνία. Σαφώς ατομική ευθύνη φέρουν και οι πιστοί που έλαβαν κοινωνία σε περίοδο που απαγορεύεται.

Θα πρέπει οι δικαστικοί λειτουργοί να αποκτήσουν κάποια στιγμή να έχουν το θάρρος αλλά και την ευθιξία ώστε να ασκήσουν τις νομικές ενέργειες που επιτάσσει ο νόμος.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους στο αυχένα, την πλάτη και άλλα σημεία σαν επαγγελματίας.

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here