Ανεβαίνει με τρελούς ρυθμούς το κόμμα του Κασιδιάρη “Έλληνες” – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

spot_imgspot_img

Διέξοδο σε κόμματα μικρότερα βρίσκουν οι Έλληνες σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Μετά από την βαθιά φτώχια που έχει περιέλθει η κοινωνία και την καταπάτηση κάθεαξιοπρέπειας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη οι Έλληνες φαίνονται να στρέφονται στο κόμμα του Ηλία Κασσιδιάρη “Έλληνες”.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Μια νέα δημοσκόπηση, της εταιρείας MRB, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας σε όλα τα συστημικά μέσα. Σ’ αυτήν το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ παίρνει ποσοστό 3.1% με αναγωγή. Η έρευνα διεξήχθη από την 1η έως την 10η Δεκεμβρίου.

Να σημειώσουμε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει αθωωθεί από τις κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης για την δίκη της Χρυσής Αυγής αλλά παρότι είναι ψηφισμένος βουλευτής έχει κριθεί προφυλακιστέος για ρητορική μίσους. Με λίγα λόγια ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι πολιτικός κρατούμενος εν έτη δημοκρατικής Ελλάδας το 2021. Αυτό νομικά δεν του απαγορεύει να έχει κόμμα και να διεκδικεί την ψήφο των Ελλήνων. Επίσης να σημειωθεί ότι είναι ο μόνος πολιτικός που έχει τιμωρητική διάθεση προς όλους τους πολιτικά υπεύθυνους που έφεραν την χώρα στο σήμερα και έχει δηλώσει ανοιχτά ότι με ένα άρθρο και ένα νόμο δεσμεύεται ότι θα τους βάλει φυλακή όλους. ΜΕ λίγα λόγια λέει χωρίς φόβο αυτό που σιγοψιθυρίζουν όλοι οι Έλληνες αλλά διστάζουν να το κάνουν πράξη και αυτό είναι ο λόγος που βρίσκεται στην φυλακή.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ωστόσο οι Έλληνες πλέον αναγνωρίζουν τον αγώνα του και την διάθεσή του για αλλαγή και ξανά στρέφονται προς το κόμμα του και τον ίδιο βλέποντας στο πρόσωπό του την αλλαγή.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img