Ανεύθυνος ο Μητσοτάκης μας μπλέκει σε έναν πόλεμο που δεν μας αφορά – Μόνο και μόνο επειδή μας το ζητάει η Γερμανία και η Αμερική

spot_imgspot_img

Ανεύθυνη, ανεπαρκής και ανίκανη να διαχειριστεί μία τόσο σοβαρή κατάσταση αποδεικνύετε για ακόμα μία φορά η ελληνική κυβέρνηση, όπως και στην πανδημία, τις φωτιές και το ενεργειακό πρόβλημα μέχρι σήμερα.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Πριν λίγο και ενώ οι τελευταίες εξελίξεις σκάνε σαν βόμβες στην Ευρώπη με την Γερμανία και την Ολλανδία να στέλνουν όπλα και να εμπλέκονται πλέον ενεργά στον Ρωσοουκρανικό πόλεμο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός που μάλλον θέλει να βγάλει τα κόμπλεξ του στον ελληνικό λαό και να το μπλέξει σε περιπέτειες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο τη Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι όπου και τόνισε σύμφωνα με διεθνή πηγές ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια στην Ουκρανίας, πιθανότατα ακόμη και στρατιωτική χωρίς ωστόσο να τονίσει και να πεί κάτι τέτοιο και ελπίζουμε να διαχώρισε την θέση της χώρας μας και του λαού μας που καμία διάθεση δεν έχει σε εμπλοκή ενός πολέμου που δεν τον αφορά.

Συγκεκριμένα ο Κ.Μητσοτάκης δήλωσε έτοιμος να παράσχει βοήθεια προς την Ουκρανία σε τομείς που θα ζητηθεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Μαξίμου. Κάτι ουσιαστικά σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός είναι διαθέσιμος να στείλει τον Ελληνικό Στρατό στην Ουκρανία και στο Κίεβο, εκεί που τώρα βρίσκονται τα ρωσικά στρατεύματα.

Ο Κ.Μητσοτάκης εξέφρασε επίσης την πλήρη υποστήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες. Επανέλαβε ότι η Ελλάδα από την αρχή τάχθηκε υπέρ των πιο αυστηρών κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας και ανέφερε ότι τα Ελληνικά Γενικά Προξενεία στην Οδησσό και τη Μαριούπολη συνεχίζουν να λειτουργούν.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Σημειώνεται ότι από το υπουργείο Υγείας αποστέλλεται προς την Ουκρανία, ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Ελπίζουμε να μείνουμε μόνο στην ανθρωπιστική βοήθεια και να μην πάρει κάποια πρωτοβουλία που μπορεί να κοστίσει στην χώρα ακριβά σε τυχόν μελλοντικές εξελίξεις με την στρατιωτική της εμπλοκή.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img