Ανοίγει και τις φυλακές πλέον η κυβέρνηση για αυτούς που δεν θέλουν τα δικτατορικά μέτρα και ειδικά για αυτούς που είναι γονείς.

spot_imgspot_img

Αποφασισμένη να εξοντώσει και να βγάλει εκτός νομιμότητας όλους όσους δεν κάνουν το εμβόλιο ακόμα και με το ζόρι είναι η Ελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν διαφέρει πλέον σε πολλά από καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας.

Μετά τον διχασμό της κοινωνία που έχει δημιουργήσει τώρα θα κινδυνεύουν και με φυλακές όλοι όσοι δεν δέχονται να εφαρμόσουν τα νέα μέτρα και ειδικά οι γονείς.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Εδώ και δύο χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα σοβαρά ζητήματα κυβερνάει με ΚΥΑ και με διατάξεις χωρίς καν να περνάνε από την βουλή επικαλούμενη την πανδημία. Η δημοκρατία έχει μείνει στο περιθώριο προκειμένου ο Άδωνις ο Βορίδης και ο Πλεύρης μαζί με την υπόλοιπη παρέα του Κυριάκου Μητσοτάκη να περνάνε καθημερινά ότι έκτρωμα τους έρθει στο κεφάλι.

Έτσι αποφάσισε πλέον με ΚΥΑ φυσικά και πάλι σε συνεργασία με το υπουργείο δικαιοσύνης να στέλνει στην φυλακή όλους τους γονείς που δεν τηρούν τα μέτρα που τους επιβάλλονται.

Το παράδοξο είναι ότι οι γονείς παρόλο που στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο και το σχολείο δεν τα κάνει δεκτά θα βρίσκουν και τον μπελά τους.

Η ποινή θα είναι λοιπόν για τους γονείς 3 έτη φυλάκιση και αν είναι και ανεμβολίαστοι τότε θα υπάρχει και χρηματικό πρόστιμο.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Ως τώρα ισχύει ότι επεμβαίνει εισαγγελέας κατά της διακοπής της υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών ως 16 ετών που αποφασίζουν γονείς οι οποίοι διαφωνούν με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img