Αντιδράσεις εκπαιδευτικών: Αν μας υποχρεώσετε να κάνουμε εμβόλιο τότε θα ζητήσουμε να υποχρεώσετε και τους μαθητές.

spot_imgspot_img

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε συγκεκριμένους τομείς του δημοσίου. Πριν λίγες ώρες διέρρευσε ότι η κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα θα επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς, ΜΜΜ, εκπαιδευτικούς, σώματα ασφαλείας και στρατό.

Δείτε επίσης τα πιο Luxury sex toys παιχνίδια στην Ελλάδα στις καλύτερες τιμες

Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους εκπαιδευτικούς κύκλους που αναμένεται να λάβουν επίσημη θέση με κινητοποιήσεις κατά τις υποχρέωσης τους να εμβολιαστούν. Μάλιστα κάποιες ακραίες φωνές που επικαλούνται την αντισυνταγματικότητα του μέτρου και απαιτούν από τα συνδικαλιστικά τους όργανα να προβούν σε κινητοποιήσεις, απεργίες.

Μάλιστα δεν διστάζουν κάποιοι από αυτούς να απειλούν ότι δεν θα μπουν στις τάξεις αν δεν είναι εμβολιασμένοι και όλοι οι μαθητές στο 100% ειδάλλως ή θα αποβάλλουν τους ανεμβολίαστους μαθητές από το μάθημά τους ή δεν θα κάνουν το μάθημα.

Είμαστε σε αναμονή της επίσημης θέσεις των εκπαιδευτικών που από ότι φαίνεται ξεκινάει το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας για την ελληνική κοινωνία.

Δείτε επίσης τα πιο Luxury sex toys παιχνίδια στην Ελλάδα στις καλύτερες τιμες

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img