Η κυβέρνηση φέρνει την απαγόρευση εισόδου στην χώρα σε Ρώσους επιχειρηματίες όπως ο Ιβάν Σαββίδης με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να των ρίχνουν στα τάρταρα

spot_imgspot_img

Προ των πυλών είναι η απαγόρευση εισόδου και η κατάσχεση σε όλους τους λογαριασμούς Ρωσικών συμφερόντων από την Ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο των εξοντωτικών κυρώσεων που επιβάλλονται σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξέρει ότι έχει απέναντί της το οπαδικό κίνημα και ειδικά της ομάδας του ΠΑΟΚ και είναι αρκετά προβληματισμένη στο πως θα μπορέσει να επιβάλει τις κυρώσεις που το ΝΑΤΟ και η ΕΕ της ζητάει να επιβάλει τις επόμενες ημέρες.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκετε μπροστά σε ένα αδιέξοδο που έχει εγκλωβιστεί η ίδια ε τις αποφάσεις και τον τρόπου που διαχειρίστηκε μέχρι σήμερα τον πόλεμο Ουκρανία Ρωσία.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη ημέρα πριν ακόμα ο ίδιος ο Μπάιντεν και ο Μακρον πάρουν θέση, έσπευσε να δείξει ότι είναι απέναντι από την Ρωσία και είναι διατεθειμένος να κάνει ότι του ζητηθεί από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ χωρίς να σκεφτεί με υπευθυνότητα τον Ελληνικό λαό και την οικονομία της χώρας. Αυτή την στιγμή τον ΝΑΤΟ αλλά και η ΕΕ του ζητάει να κάνει ακόμα πιο σκληρές τις κυρώσεις απέναντι σε επιχειρηματίες Ρωσικών συμφερόντων και να τους απαγορευτεί η είσοδός τους στην χώρα κατάσχοντας τους λογαριασμούς και να λήξει τις συμβάσεις κράτους μαζί τους.

Μέσα σε αυτούς είναι και ο Ιβάν Σαββίδης που είναι και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το ερώτημα είναι πλέον πως ο Κυριάκο Μητσοτάκης θα κρατήσει τις ισορροπίες μεταξύ ΝΑΤΟ και πολιτικών συμφερόντων του με του φίλους του ΠΑΟΚ.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img